Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam] Polskiego Uniwersalnego Clienta Do Mojego Serwera

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witajcie! szukam uniwersalnego clienta [PL: bronie zbroje eq oraz to co mowi np kowal, lub teleport by bylo po PL] na cliencie by znajdowalo się:

1. hwang < zwykly oraz podstawowe zbroje>

2. epickie bronie < zwykle takze ale epickie czyli 80lv+>

3.mapka zoombie < + teleport do mapki>

4. jak w pkt 3 nowe mooby jak mapka zoombie i dodatki jakie sa to juz mi obojetne>

5. niezbugowane mapki

w razie czegos to dopisze ale glownie o to mi chodzi. szukam takiego clineta gdyz sam nie bardzo mam czasu na zrobienie od zera takiego clienta.

pisze tutaj gdyz osoba ktora mi poleci takiego clienta < lub zrobi> dostanie nieograniczone konto na globalnym serwerze.

wiem ze takie rzeczy musial bym wgrac takze do navicat komendy by miec te niektore dodatki ale to juz wiadomo. a zmiana IP na moj serwer da się zrobic.

bardzo prosze o pomoc i jak już mowilem oferuje fajna nagrode. pozdrawiam.

jak Ci pomogłem daj minusa <-> gdyż mi to obojętne ale lubie czerwony kolor;]

gdyby moderator widział że pomogłem jakoś graczowi, proszę usuń te kilka % statusu ostrzeżeń gdyż jak nie chcący napisze niepotrzebnego posta choć się staram już tego nie robić bardzo przepraszam.

"to przygnębiające uczucie gdy po długim czasie wracasz z wysokim lv, profesjonalnym eq, na najlepszy spot w m2 gdzie "dawniej" ciężko było znaleść wolne miejsce a tutaj pusto i wszyscy o tym miejscu zapomnieli mimo tego że dawało ono najwięcej zabawy:( "

kliknij tutaj a dowiesz się wszystko o privach

Opublikowano

+ leci choc widzialem juz tego clienta^^

jak Ci pomogłem daj minusa <-> gdyż mi to obojętne ale lubie czerwony kolor;]

gdyby moderator widział że pomogłem jakoś graczowi, proszę usuń te kilka % statusu ostrzeżeń gdyż jak nie chcący napisze niepotrzebnego posta choć się staram już tego nie robić bardzo przepraszam.

"to przygnębiające uczucie gdy po długim czasie wracasz z wysokim lv, profesjonalnym eq, na najlepszy spot w m2 gdzie "dawniej" ciężko było znaleść wolne miejsce a tutaj pusto i wszyscy o tym miejscu zapomnieli mimo tego że dawało ono najwięcej zabawy:( "

kliknij tutaj a dowiesz się wszystko o privach