Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Program Warrock.Exe Przestał Działać

Tibiacz1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam! Dziś zaktualizowałem warrocka, ale gdy prubuje go włączyć robi się czarny ekran z okienkiem na środku: program warrock.exe przestał działać... Nie ma zadnej muzyki w tle(jeśli to coś zmienia). Wygląda to troche jak crash przy hacku, ale w tym problem ze włączam bez, nawet na kompie nie mam zadnego z wyjątkiem dinar bota.

Za pomoc z góry dziekuje, beda + lub - jak kto woli.

ps. Ten temat moze wydawać sie taki sam, lecz mi wyskakuje to odrazu po załadowaniu sie hs, tak jakby zamiasl ładowania warrocka :(

87.jpg
Opublikowano

Witam! Dziś zaktualizowałem warrocka, ale gdy prubuje go włączyć robi się czarny ekran z okienkiem na środku: program warrock.exe przestał działać... Nie ma zadnej muzyki w tle(jeśli to coś zmienia). Wygląda to troche jak crash przy hacku, ale w tym problem ze włączam bez, nawet na kompie nie mam zadnego z wyjątkiem dinar bota.

Za pomoc z góry dziekuje, beda + lub - jak kto woli.

ps. Ten temat moze wydawać sie taki sam, lecz mi wyskakuje to odrazu po załadowaniu sie hs, tak jakby zamiasl ładowania warrocka :(

Nic nie zrobisz :( musisz czekac aż to naprawią !

Pomoglem ? Daj + :)

Witam . Co tu dużo mówic ?!

Po prostu WARROCK WARROCK WARROCK !!! yeea

l3xm4rkeee.gif

ZBIERAM - :)

Opublikowano

No pewnie, najłatwiej na odwal napisać, musisz czekać... reinstal gry, wirusy mogły Ci warrock.exe uszkodzić

hehe, używam twoich hackow xD Więć ty najlepiej wiesz co tam w nich jest :P

Jest jeszcze 1 problem- jak wlacze wr(zaczne aktualizować) na 2 kompie to górny pasek jest cały na czerwono, a ten na dole jest pusty(czarny, nie wiem czy jasno to określilem :D , jbc moge później screena wrzucić) a tam gdzie zazwyczaj pisze ile mb zostało to nie ma nic. A i tam tez mam tylko dinar bota.

Po + oczywiście.

87.jpg
Opublikowano

To wsztstko działo sie przez to ze GM robil na serwerze Eventa i akutalizacje .

POMOGLEM ? DAJ ++ !!

Ale juz wszystko jest OK . ;)

Witam . Co tu dużo mówic ?!

Po prostu WARROCK WARROCK WARROCK !!! yeea

l3xm4rkeee.gif

ZBIERAM - :)

Opublikowano

To wsztstko działo sie przez to ze GM robil na serwerze Eventa i akutalizacje .

POMOGLEM ? DAJ ++ !!

Ale juz wszystko jest OK . ;)

Nie jest ok 1/4 użytkowników ma ten problem ja też ale tylko jak z hackiem włączam. Zrób tak :

1. Wyłącz kompozycje pulpitu (na warrock.exe właściwości > zgodność = i tam jest)

2. Jeżeli nic kliknij uruchom zgodnie z xp

Pomogłem?

to się ciesz bo nie zależy mi na like itp :)

Opublikowano

Tak, mój bot jest czysty, ale mogły inne wirusy, podczepić się pod aplikacje WarRocka gdy sobie grałeś, zrób scana antywirusem, (pełnego), wywal wszystko co jest w Warrocku i zainstaluj jeszcze raz.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...