Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Gdzie expić/co zmienić na easymetin2

MalyGlod

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wiec tak... teraz sie rozpisze.

Dzis 16.12.2010 kupilem easymetin2 za 28 zl na 30 dni i posiadam tak

42 lvl oraz 27 lvl dropek

42 lvl eq

Smocza +8

Zelak +5

Okragla +4 (spalil na +7)

buty 500 pz

naszyjnik 500pz

FMS +7 SR 22 um -9 2 na przeszywke potwora +2

1.8kk Oraz 3x boga +6 (Jak bd w dt robie na +7)

27 lvl eq

Podstawowe na 27. Tzn tygra +6 pajecza +6 itp.

I oto moje pytanie:

Co zrobic gdy dropem wbije 30 lvl dac sobie fms i isc na metki czy fb ?

Gdzie expic

Co zmienic (nie to ze +9 bo nie jestem bogaty)

Porady rozne

ITP

NAGRADZAM + Lub --!

Skille !

27 lvl

Silne m1 gdy wbije 29 znieniam na aure

42 lvl

Berek m2

Aura m1

Wir 4

sygnaa.png

Opublikowano

Jak masz Easy to rób kilka kont od 0 i drop nimi na imcha itp...

Jakiś tydzień przed końcem easy wyexp sobie główne konta ;)

bez yt.

Opublikowano

Są 2 warianty ;] :

1. Jeżeli nie masz kasy, a dysponujesz EM2 przez czas powyżej tygodnia, to radzę expić sobie jak najwięcej postaci (około 7 najlepiej), a później wstawić je na FB. Oczywiście jak któryś UP napisał warto dobić też trochę expa głównej postaci ;]

2. Jeżeli masz już kasę, to dobijasz sobie 35 lvl jednym kontem, robisz mu bojowca i z jakimś EQ nawet na +6, najlepiej, żeby był to body (szybko rozwala metki ;] a na bojowcu i tak Ci nic nie zrobią mooby) idziesz na metki: Czerni, Ciemności i Zazdrości w M2. Ewentualnie gdy dobijesz lepsze EQ +8/9 idziesz pod świątynię ciemności w Dolinie i rozwalasz metki Cienia, a następnie zmieniasz Ch i cały czas ich szukasz ;]

Pamiętaj, jeżeli chodzi o dobijanie postaci do FB, robisz najlepiej tak: 1-5 lvl na niebieskie wilki itp. 5-15lvl na niedźwiedzie, 15-18 lvl na zaklęte (można zawsze coś dropnąć fajnego), a od 18 do 30 lvla na dzikich żołnierzy, ewentualnie od 25 na generałów ;].

Zarobki zależą od serwera i od farta, ale przede wszystkim od serwa ;p Np. na s23 (Kronos) małże stoją od 3,5kk w górę ;] no więc jeżeli zostawisz 7 FB na jakieś 5 godzin to wyłowią tak po 8-10 małży, a więc zarobek około 200kk na 5 godzin, myślę, że ładnie D: ale to zależy od cen na serwie, natomiast jeżeli chcesz dropić z Metków, to Aura na Kronosie stoi po 10kk, a z 5 godzin dropienia (niestety samemu, minusik mały tego :P), też trochę kasy uzbierasz i nie ryzykujesz bana ;]

Opublikowano

Są 2 warianty ;] :

1. Jeżeli nie masz kasy, a dysponujesz EM2 przez czas powyżej tygodnia, to radzę expić sobie jak najwięcej postaci (około 7 najlepiej), a później wstawić je na FB. Oczywiście jak któryś UP napisał warto dobić też trochę expa głównej postaci ;]

2. Jeżeli masz już kasę, to dobijasz sobie 35 lvl jednym kontem, robisz mu bojowca i z jakimś EQ nawet na +6, najlepiej, żeby był to body (szybko rozwala metki ;] a na bojowcu i tak Ci nic nie zrobią mooby) idziesz na metki: Czerni, Ciemności i Zazdrości w M2. Ewentualnie gdy dobijesz lepsze EQ +8/9 idziesz pod świątynię ciemności w Dolinie i rozwalasz metki Cienia, a następnie zmieniasz Ch i cały czas ich szukasz ;]

Pamiętaj, jeżeli chodzi o dobijanie postaci do FB, robisz najlepiej tak: 1-5 lvl na niebieskie wilki itp. 5-15lvl na niedźwiedzie, 15-18 lvl na zaklęte (można zawsze coś dropnąć fajnego), a od 18 do 30 lvla na dzikich żołnierzy, ewentualnie od 25 na generałów ;].

Zarobki zależą od serwera i od farta, ale przede wszystkim od serwa ;p Np. na s23 (Kronos) małże stoją od 3,5kk w górę ;] no więc jeżeli zostawisz 7 FB na jakieś 5 godzin to wyłowią tak po 8-10 małży, a więc zarobek około 200kk na 5 godzin, myślę, że ładnie D: ale to zależy od cen na serwie, natomiast jeżeli chcesz dropić z Metków, to Aura na Kronosie stoi po 10kk, a z 5 godzin dropienia (niestety samemu, minusik mały tego :P), też trochę kasy uzbierasz i nie ryzykujesz bana ;]

Ziomek ok ale patrz mam do dyspozycji na 1 koncie 42 lvl i 47 ninja 42(woj) 47(ninja) NA woju jest eq na woja . I nie wiem czy tego fms nie dac dropkowi lub sprzedac,spalic i zaczac grac ninja z dmg co?

+ za ten poradnik a em2 moze tylko 3 gry max

sygnaa.png

Opublikowano

Idz na Fb ale do Imha tam jest rzeka w Shinsoo i da sie chyba lowic.. do tego mało osób i Gm raczej tam nie chodzi.

Po za tym na fb nie musisz nic robic a malze sa drogie ;D

KOCHAM MINECRAFTA

Opublikowano

Wiesz nikomu nie chciałem wyjawiać mojej metody na 100kk w 1 dzień, ale skoro em2 jest płatny to masz:

Idź dropić KK! najlepiej dropi na 32 lvlu - te pierdoły, że na 20 którymś to gówno prawda :)

roomy.png

Wczoraj do ciebie nie należy. Jutro niepewne... Tylko dziś jest twoje.

Opublikowano

Ja tam również polecam wbijać na em2 30 lvl, a potem fb.

A expić możesz np od 20 lvla na ezo (riby) lub jak up wspomniał na tych, z których dropia k.k.

Opublikowano

maly god jesteś roz*****

a oto lista powodów;

1.nazwa tematu

2.tracisz kase rl na gre i to jeszcze na programy zabronione.

3.twoje podejście

4. twoje eq szczelam że to twoja 1 postać żel +5 w v to dropi i chodzi do 50k u mnie na s25

5.sam myśl a nie o coś takiego pytasz bo tyle ile osób tyle odp

jeszce ci podac ???

ciesze sie jak ktos napisze ze mam malo postów bo świadczy o jego głupocie dlaczego??

bo mogę mieć milion postów i być głupi a moge mieć jeden i być "the best"

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Dzieki Wszystkim za porady napewno sie przydadza ;>

PS Kto lepszy ninja 47 z dmg czy woj 42?

@edit

maly god jesteś roz*****

a oto lista powodów;

1.nazwa tematu

2.tracisz kase rl na gre i to jeszcze na programy zabronione.

3.twoje podejście

4. twoje eq szczelam że to twoja 1 postać żel +5 w v to dropi i chodzi do 50k u mnie na s25

5.sam myśl a nie o coś takiego pytasz bo tyle ile osób tyle odp

jeszce ci podac ???

ciesze sie jak ktos napisze ze mam malo postów bo świadczy o jego głupocie dlaczego??

bo mogę mieć milion postów i być głupi a moge mieć jeden i być "the best"

pozdro tylko postac jest po hacku i nigdzie nie widze zelka +6,7 i pozdro & pocwicz...

sygnaa.png

Opublikowano

Dzieki Wszystkim za porady napewno sie przydadza ;>

PS Kto lepszy ninja 47 z dmg czy woj 42?

Wydaje mi się ze DmG na skile nie działa, a raczej mam pewnosc,

jedynie waithack.

KOCHAM MINECRAFTA

Opublikowano

Wydaje mi się ze DmG na skile nie działa, a raczej mam pewnosc,

jedynie waithack.

Ok thx. A kto lepszy? mi sie wydaje ze ninja co ? Dodam skille ze ma takie

Chmura m3 zasadzka m2

PS z 2 metkow silne i aura xD

sygnaa.png

Opublikowano

Według mnie łatwiej i szybciej expi/zarabia się wojem niż ninją.

Szybkość ataku + duże dmg robi swoje. Ninja musi walić ze sztyletów i zanim ubije grupkę minie dużo czasu ; f

Więc polecam woja

Things have changed. Forever.

314x177-many-faces-of-aj-lee.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...