Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Generacja 8

Roue

Generacja 8  

39 użytkowników zagłosowało

1. 1. Zbyt kosmiczna czy "to jest wreszcie to"?

• To jest to!- jestem na tak
      18
    • Zbyt kosmiczna- jestem na nie
      20

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

jeżeli chodzi o to PSP:

120100518202428.jpg

to co jest na dole, to fajnie gdyby tak było, bo byłoby wygodne do grania ;) gałka tam gdzie potrzeba itp.

ale gdzieś pisało jak czytałem, że PSP ''II'' ma być podobno w Polsce za klika lat :D

Opublikowano

@Up

To nie jest nowe PSP2, Sony nawet to potwierdziło.

A te co ja podałem w linku a poprzedniej stronie to prawdopodobnie wczesna wersja PSP2, i tak, był przeciek, więc można wierzyć.

ek0nlf.png
|Postwrriter|ExModMapleStory|
By
Miyoshi.

Moze aktywnosc nie powala ale smialo mozna go nazwac wzorem dla nowych userow.Tak

Opublikowano

http://www.cdaction.pl/news-16881/playstation-phone-wiemy-juz-prawie-wszystko-i-sa-filmy-to-potwierdzajace.html

PlayStation Phone, dużo informacji.

http://www.cdaction.pl/news-16882/playstation-star-trek-headset---na-filmie-wideo.html

A tu nowość, pokazane na targach CES 2011 PlayStation Headset, czyli headset wyświetlający obraz 3D prosto w oczy gracza, zapewne poprzez 2 wbudowane monitory, resztę znajdziecie w newsie.

Sony szaleje ;)

ek0nlf.png
|Postwrriter|ExModMapleStory|
By
Miyoshi.

Moze aktywnosc nie powala ale smialo mozna go nazwac wzorem dla nowych userow.Tak

Opublikowano

Na PsP oraz Xboxie by się niewygodnie grało, ale Playstation jak najbardziej ciekawe ;D

Pierwsza osoba, w historii MPC Forum.pl która przekroczyła kamień milowy 100d online.

32Aef.png

By Alicexcullen

"So many people will idolise, while their own success is in their reach... Don't forget, you're able to design your own universe."

Opublikowano

mam zastrzezenia do psp2 bo to jest przenosne urzadzenie a tutaj to raczej telewizor a reszta ok

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Opublikowano

Wszystkie zdjęcia FAKE. Tymczasem zapomnieliście o konsoli, której wygląd jest już potwierdzony, a sama premiera nastąpi dokładnie za miesiąc. Na oficjalnej stronie już można ją kupić (249$).

Nintendo 3DS (Suri Dii Esu, premiera w Europie w marcu)

hardware_blue.png

hardware_black.png

Opublikowano

Wszystkie zdjęcia FAKE. Tymczasem zapomnieliście o konsoli, której wygląd jest już potwierdzony, a sama premiera nastąpi dokładnie za miesiąc. Na oficjalnej stronie już można ją kupić (249$).

Nintendo 3DS (Suri Dii Esu, premiera w Europie w marcu)

hardware_blue.png

hardware_black.png

Dzięki, zaraz dodam do tematu ;) +

A zdjęcia tak i owszem- fake. Napisałem tam przecież, że to tylko amatorskie projekty. Moim zdaniem jak najbardziej możemy się spodziewać przełomów w tej dziedzinie, no bo w końcu czas na coś nowego, nie? :P

Opublikowano

PSP2 z 1'szego postu wygląda na bardzo nie wygodną do gry. Co do prawdopodobnego projektu to przyciski są zdecydowanie za małe jak na moje palce :D Ale na 100% kupię gdyż sam posiadam 2 konsole PSP i jestem wielkim fanem Sony :)

UP. Te przyciski mi się bardziej podobają + te analogi wprost cudowne ale dobrze by było jak by się je dało blokować, mam nadzieję że Sony o tym pomyśli :)

Opublikowano

PSP2 z 1'szego postu wygląda na bardzo nie wygodną do gry. Co do prawdopodobnego projektu to przyciski są zdecydowanie za małe jak na moje palce :D Ale na 100% kupię gdyż sam posiadam 2 konsole PSP i jestem wielkim fanem Sony :)

UP. Te przyciski mi się bardziej podobają + te analogi wprost cudowne ale dobrze by było jak by się je dało blokować, mam nadzieję że Sony o tym pomyśli :)

Oczywiście fotki z topicu to amatorskie projekty- filmik z PSP2, który pokazał Jasiek to potwierdzony wygląd :)

Opublikowano

A ja słyszałem że xbox 720 ma wyglądać tak :

xbox-720-is-a-gen-next-product-2.jpg

hahaha przecież to wygląda jak dwie klamki do drzwi z glutem w środku xD

bez reflików

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...