Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Cod Bo Lepsze Od Cod:Mw2 ?

kusiu67

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema.

Mam zamiar kupic w miesiacu COD BO, ale po ogladnieciu recenzji oraz gemplejów, przypomina mi zdeczka cod ; mw2.. Jak radzicie, myslicie ze cod bo sie lepiej spisze ? a i jeszcze jedno, jak tam multi smiga ? bez adnych lagow, serwery dedykowane ?;]

Opublikowano

jeśli podobało ci się mw2 to zagraj w BO i przekonasz się czy lepsze :)

ja uważam że jest kilka nowych fajnych elementów no i juz są patche więc aż tak źle nie jest z grą a oprócz tego jest zombie co jest bardzo fajne :)

żeby móc coś powiedzieć o grze musisz w nią zagrać. Myślę że BO nie jest zły ale nie miałem z jego powodu takiej podjary jak z mw2 :P po za tym wbiłem 2 prestiż i juz dalej mi się nie chce ;/

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

1105413248.png

Opublikowano

Ja grałem w mw 2 i BO i bardziej podobał mi się mw2 (to tylko moja opinia).

Moja opinia jest podobna...

Biorąc pod uwagę ilość błędów i niedociągnięć (chociaż w MW2 też było ich mnóstwo) gra jest nawet całkiem ciekawa- są dedyki (lecz na razie słabe ze względu na brack mod toola i mało ustawień) no i jest ciekawy interfejs, bronie, killstreaki, niektóre mapy...

Gra jest całkiem niezła, ale nudzi się po 3 tygodniach/miesiącu gry.

Po wbiciu Prestiża nie ma już praktycznie "tego czegoś" dla czego warto grać...

Mimo wszystko gra warta kupna...

Pozdrawiam.

:)

Opublikowano

Jeżeli miałeś MW2 to jest bardzo podobne - chodzisz zabiajsz zdobywasz lvl i wyposażenie koniec mam nadzieje, że w kolejnej odsłonie zrobią coś kompletnie nowego bo narazie to lipa :(

@Down tak samo jak ja gdyby nie było cheatów na mp w MW2 nadal bym w to grał :[

Opublikowano

Jeżeli miałeś MW2 to jest bardzo podobne - chodzisz zabiajsz zdobywasz lvl i wyposażenie koniec mam nadzieje, że w kolejnej odsłonie zrobią coś kompletnie nowego bo narazie to lipa :(

Generalnie każda gra FPS w trybie Multiplayer kręci się wokół tego...

Bądź co bądź jeszcze przed premierą myślałem, że Black Ops "to będzie to"... ale niestety się zawiodłem, co by nie mówić :P

Opublikowano

A zapomniałem dodać ale zobacz jaki mega przeskok był między Cod MW, a COD MW2. Tyle nowych rzeczy zrobili, a treeyach moim zdaniem nieco spieprzyli reputacje COD <_<

Jednak odejście infinity ward dało się w znaki dla serii COD :(

Opublikowano

@UP

Też uważam, że COD MW i MW2 są najbardziej udanymi grami z serii COD, a Black Ops żebym wiedział, że to takie jak MW2 będzie bym tego nie kupił bo wolę 1000razy MW2 i MW

A gracze kupują Black Ops bo Call OF Duty ma reklamę jest znane na całym świecie, a Treyarch na tym skorzystało dodało parę nowych rzeczy i myślą, że ta gra miażdży wszystko jednak tak nie jest :/

Opublikowano

Black Opsa nie radzę ci kupować od czasu do czasu można pograć ale nie licz na godziny codziennej zabawy. O wiele lepszy moim zdaniem jest Bad Company 2 od razu kup sobie dodatek Do BC2 czyli Vietnam. W Bad COmpany 2 gram od premieru i jeszcze mi się nie znudził ;> Wracając do tematu to w Black Opsie lagów szczególnych nigdy nie miałem. Decyzja należy do ciebie :P

Opublikowano

Jak dla mnie Black Ops ma lepsze rzeczy i gorsze.

Gorsze: (oczywiście wg. mnie)

-lagi

-patche pogarszające rozgrywkę

-przywiązanie do liczby 30 (dokładnie chodzi mi o to, że prawie każda broń ma 30ammo)

-nie ma quick scope'ow ;(

Lepsze:

-zajeb*sta kampania

-fajny tryb zombie

-fajne mapki multi

-zakłady (tryby w których obstawiamy kasę i jeśli wygramy z pozostałymi graczami dostajemy 1500Cod Points'ów)

To tyle ode mnie.

7m9a.png

Opublikowano

Racja, mnie się już zaczęło nudzić, a mam 37lvl i 1 prestiż, wszystko sprawdziłem i już nic nowego, po prostu nuda, gra ciekawa ale przez ok. 80h gry, potem już masz co chcesz, no chyba że zombie byś grał, to im wyszło

Opublikowano

Nie wiem na co narzekacie mam x360 gra. grafa super ! ale Cod WAw to zła gra ale black ops im wyszedł !

1369851372-U355713.png

by Regman

Opublikowano

Po tym jak wbiłem 49 lvl nudno się zrobiło. Dawniej się narzekało na MW2, że ma lobby dla znajomych, (w tym sensie, że to zły pomysł że oryginalnie nie było dedyków), a takie coś w BO by się przydało :)

Nie idę na prestiż, bo później nie będzie mi się chciało wbijać lvl żeby mieć te bronie, co mam już teraz

Tak więc patrząc na BO, nie wiem ile dni po premierze, nie zachwyca, wolałbym wrócić do MW2, ale mam bana :D

Opublikowano

Heh nie wiedialem ze AZ tyle osob mi odpisze.

Wszystki dziekuje za odpowiedzi, napewno pomysle przed zakupem COD:BO, bo jak juz jeden z uzytkownikow mowil "Pograsz 2-3-4 miechy i juz Ci sie znudzi".. Mam cod:mw1 , kampania zajebista ale jesli chodzi o multiplayera to znacznie mi sie znudzil po miesiacu grania.

Ktos jeszcze wspomnial zebym kupil Bf2 BC2, powiem Ci tak.. Gralem w ta gre i kampania jest tak zajebiscie zje**** ze szok, ale jesli chodzi o multiplayer to zajebiste. I teraz bedzie dylemat hehe.

Kazdy plusik :)

Opublikowano

Black Opsa Ratuje tylko Zombie Mod. Co do multi to nie wypowiadam się bo tam liczy się tylko ilośc perków oraz level. Era multiplayera w CoD skończyła się po CoD 2 gdzie liczył się tylko czysty skill a nie układ perków.

238626.jpg]
Opublikowano
Black Opsa Ratuje tylko Zombie Mod. Co do multi to nie wypowiadam się bo tam liczy się tylko ilośc perków oraz level. Era multiplayera w CoD skończyła się po CoD 2 gdzie liczył się tylko czysty skill a nie układ perków.

Ty chyba nobku nie grałeś na pro modzie w cod4, albo w esl mw2... Tam się gra bez perków i liczy się skill, więc jak chuja wiesz to się nie odzywaj.

Opublikowano

Dobra może na PC ma nie dociągnięć ale jak ktoś nie ma xbox to ma pecha ;] bo na x360 grafa super lepsza niż w MW2 ;]

1369851372-U355713.png

by Regman

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...