Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Próbne Egzaminy 2010R.

iPlayCS

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Powiem tak, matematyczno-przyrodniczy był przeje**** :X

Humanistyczny ujdzie,

zobaczymy co jutro :mellow:

"People live their lives bound by what they accept as correct and true. That's how they define "reality". But what does it mean to be "correct" or "true"? Merely vague concepts ... their "reality" may all be a mirage. Can we consider them to simply be living in their own world, shaped by their beliefs?"

lolzor.gif

• Odpowiedzi 52
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

imo humanistyczny był prosty, wjebałem się tylko na zadaniu z tym synonimem cokołu i powstaniu kościuszkowskim chyba, rozprawkę napisałem o Dudku ^^ Koleś z klasy o Sienkiewiczu, który w XX wieku żył 16 lat, tak to w XIX, zobaczymy czy mu zaliczą :P

Mat przyr to jedyne czego się obawiałem, ogólnie poracha, ale coś tam się zrobiło :) Angielski to zdziwię się jeśli nie będę miał full pkt.

76555050896757077485.png

by CreatiVe01

Nieves

Opublikowano

Mi też coś słabo poszło. Nie wiem kto wymyśla te testy gimnazjalne... Chyba ktoś kto nigdy w życiu nie grał na kompie (i nie wie co to metin albo tibia). Jakieś nooby z nich i pewnie ktoś ich hacknął i teraz w odwecie wymyślają ciężkie egzaminy żeby go zmusić do nauki. Jak będzie się uczył to nie będzie grał i oni będą mogli odrobić EQ i skille a jak będzie grał to obleje i matka mu da kare na kompa <_<

A teraz tak na poważnie. Jak w dzisiejszych czasach wygląda test gimnazjalny ? Słyszałem że jakoś pisze się jeszcze język obcy, ale co dalej ? Jestem ciekaw co się zmieniło i czy np. podczas rekrutacji do szkoły średniej biorą pod uwagę też wynik z języka ?

f.png

Opublikowano

Z matmy nie napisałem 3 ostatnich zadań, bo jakieś poje*ane były. Human średnio. Ciekawe jak angol pójdzie.

@Edit

Z tego, co mi wiadomi część językowa nie jest brana pod uwagą, podczas składania papierów do liceum.

Też tak słyszałem.

rSRO

29980.gif

Status: Off-line

Serwer: Artemida

Nick: Çňî_ß

Guild: Ňĺőíčę

Build: Rogue/Cler

Lv: XX

FARMING--> 250.000/1.000.000

Opublikowano

Ja mam lajcik, testy mam w styczniu ^^

A macie może gdzieś test mat-przyr? chce zobaczyć, czy dam rade go na 100% zrobić :D a i napiszece jak wyszedl wam z angielskiego ^^

Opublikowano

ja z humana już odpowiedzi sprawdzałem z tych abcd mam 15/20 z reszty wpadnie z okolo 20pkt(mam nadzieje) wiec nie jest zle, z matm-przyr jutro o 15 bedą na necie pytania i odp. wiec jakby co to powrzucam linki

Odpowiedzi do humana:

http://www.mmtrojmiasto.pl/blog/entry/6827/Odpowiedzi+z+pr%C3%B3bnego,+humanistycznego+egzaminu+gimnazjalnego+z+Operonem.html

Arkusz to humana:

http://operon.internetdsl.pl/arkusze_peg_2010/16_68765168754568526656246516876531/hum_ark.pdf

fs.png

Opublikowano

Znalazłem tylko odpowiedzi do matm-przyr:

http://www.mmszczecin.pl/22185/2010/4/28/egzamin-gimnazjalny--pytania-i-odpowiedzi-czesc-humanistyczna-matematyczno--przyrodnicza-i-jezykowa?category=news&districtChanged=true

rSRO

29980.gif

Opublikowano

Znalazłem tylko odpowiedzi do matm-przyr:

http://www.mmszczecin.pl/22185/2010/4/28/egzamin-gimnazjalny--pytania-i-odpowiedzi-czesc-humanistyczna-matematyczno--przyrodnicza-i-jezykowa?category=news&districtChanged=true

haha 33 mają błąd, bo w 33 było napisane ułóż wzór który pozwoli obliczyć a nie oblicz ile >.<

w 30 jest odpowiedz: Zależność wprost proporcjonalna. ja napisałem Prawo Ohma to chyba też dobrze będzie co? bo Natęzenie prądu jest wprost proporcjonalne to napiecia przyłozonego miedzy jego koncami. to jest to samo tylko ze rozwiniete. i Jeszcze przez przypadek ołówkiem napisalem :D ale powinni zaliczyć bo to próbny

fs.png

Opublikowano

Nie martwcie sie z angola bo te egzaminy są łatwiutkie, pewnie znowu będzie a,b,c i słuchowe. Ogólnie próbne są zawsze trudniejsze, ja mialen na próbnych z matmy ololo 25-30 pkt. a na tym końcowym 43. Z angola 49 i z polaka 39. W tamtym roku jebneli jakies radioaktywne biedronki, tylko a reszta wszystko proste ;)

powodzenia

Opublikowano

Taki w kit był ;P Ja rozprawke napisałem o Wisłąwie Szymborskiej ^^ . Mój kumpel napisał o koperniku hahah . Wieki mu się pomyliły ;P

o haha, buła ! ja też o Szymborskiej. :D aa matma to był kozak. Otwartych nie ruszałem nawet.. <cwaniak2>

spongebob1.png

Opublikowano

Polak wg mnie był prosty max 4 błędy w zamkniętych i ze 2-3 w otwartych + pewnie za rozprawke potrącą : /

O Wałęsie napisałem :D

Z matmy no to jak pisałem, ostatniego nie zrobiłem, połowy chemicznych nastrzelałem

userbarwb.png

Nigdy nie kłóć się z głupcem, ludzie mogą nie dostrzec różnicy.

Nie bój się wystąpić przed szereg, potem może być już za późno.

Opublikowano

Ogólnie to zadanie z tymi tlenkami ołowiu, jak tylko zobaczyłem, że każda odpowiedź ma po 2 linijki i większości słów nie rozumiem, to od razu rzut monetą :P

Z angielskiego egzamin będzie się liczyć dla klas 3 w przyszłym roku szkolnym, oni idą nowym programem.

Co do jutrzejszego testu = listening ma trwać około 30minut.

76555050896757077485.png

by CreatiVe01

Nieves

Opublikowano

ma ktos was z stronke ze wszystkimi pytaniami matematyczno - przyrodnicze bo cos znalesc nie moge...

Opublikowano

ma ktos was z stronke ze wszystkimi pytaniami matematyczno - przyrodnicze bo cos znalesc nie moge...

Pytania będą dopiero od 15 tak jest napisane na stronie Operonu.

Pomogłem? Kliknij: www.pajacyk.pl

Opublikowano

Pytania i odpowiedzi z angola:

http://www.gk24.pl/assets/pdf/GG411591217.PDF

Dobrze że z angola były wszystkie zamknięte pytania.

rSRO

29980.gif

Opublikowano

Z polskiego jako tako łatwe, rozprawka najprostrza <3

Z mat-przyr koszmar =) Ostatnie zadania to jakaś porażka. Trudne było strasznie. ;P

Z angola hmmm, nawet łatwy =)

wubw.gifwubw.gifwubw.gifwubw.gifwubw.gifwubw.gifwubw.gifwubw.gifwubw.gifwubw.gifwubw.gif
Opublikowano

heh.

Ja miałem te testy tydzień temu(środa-piątek)

Human-łatwy,list do napisania na temat 'jak chciałbyś żeby nazywała się ulica w twoim mieście .Trzeba było spełnić warunki podane w paragrafach . Napisałem o Janie Pawle II

Mat-przyr-z 7-9 zadań zamkniętych w tym chemia z 5 robiliśmy dzień wcześniej na matematyce ^^ . Były te same xD . Ogólnie to było dużo chemii.

Angielski- tu bez komentarza . Takie coś to by dziecko z przedszkola zrobiło...

Things have changed. Forever.

314x177-many-faces-of-aj-lee.jpg

Opublikowano

Ogolnie łatwe. Tylko Mat-Przyr. mnie załatwił...

U nas 3/4 szkoły w rozwprawce napisało "Kopernika" Kościuszkę" "Mickiewicza" .... W tym ja Mickiewicza xD.

Praktycznie nikt nie doczytał XX i XXI wiek..

2009 - słyszysz mnie?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...