Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Mam takie pytanie do Was. Otoz mam Neotrade 1MB oraz mam ja rodzielona na 2 komputery poprzez router D-Link DSL-524T i mam takie przypadki, ze jak sobie skilluje wszystko normalnie dziala az tu nagle wszystko sie zatrzymuje i po chwili wychodzi do glownego okna z lista postaci. Muze napisac ze polaczenie internetowe jets bo strony chodza, gg chodzi a w tibii sie nieraz tak zrobi, czy to moze byc spowodowane ? z gory dziekuje

Opublikowano

Może być spowodowane restartami internetu przez router,lub ktoś na drugim komputerze sciąga coś.

Wystarczy mała przerwa dostawy netu i tibia sie sypie.

Opublikowano

Wojtaskowi chodziło o to że możesz nie mieć neta nawet przez ułamek sekundy i już DC w tibii dostajesz a na stronce to nawet niezauważalne jest...

07be881a3e09b3d3.jpg

Opublikowano

aha ok rozumiem, zapytalem bo myslalem ze cos moze zjebane w routerze bo jak mi ie tibia sypie to na drugim kompie tez

Opublikowano

Haha wg mnie to nie wina routera bo mam DOKŁADNIE TAKI SAM !!

tylko wina twojego internetu .... ten temat zaklada 3/4 osob :P ktore uzywaja Neo ... ludzie Chello Upc nie gryzie tanie i 100% lepsze; ]

userbar1aa8vybw7.png

18413ih7.png

Need

Opublikowano

tylko wina twojego internetu .... ten temat zaklada 3/4 osob :P ktore uzywaja Neo ... ludzie Chello Upc nie gryzie tanie i 100% lepsze; ]

Ta jasne tylko kórwa neo to jest najlepszy net ciulu gupi i nie kantój tu dekló

Opublikowano

@NEostrada - miałem nie polecam (big lagii)

@MEdia COn -Polecam śmigam już na nim 3 lata i 0 lagów

A jak chcesz grać bez lagów to wyłacz neta na 2 kompie ;)

Opublikowano

@up gosciu nie wiem jaka neostrade miałeś kilka lat temu jeszcze z limitami xD? 126kb/s? . ja miałem od 512kb/s do 2mb/s(tera) i nigdy nie miałem lagów jak grałem też przez rautera i mam połączenie z nim kabel, bo czasem jak jest inne to przerwa i się net odłącza , mój kolega tak ma więc może problem tkwi w rauterze , może za daleko?

@edit też mam neta na 2 kompach z bratem on coś ściąga a ja se gram i nie ma problemów :)

Opublikowano

dobrze mówisz , tylko nie dokładnie w necie... a chello upc najlepsze dobrze mówisz tylko u mnie nie jest dostępne :(((.

@ edit omfg , sry 2nd post:( jak coś usunąć albo coś :

Opublikowano
Chello Upc nie gryzie tanie i 100% lepsze; ]

Zauważ,że niektórzy mogą nie mieć możliwości posiadania UPC na przykład ze względu na położenie.(Ja nie miałem innego wyboru i musze mieć neo.)

EOT.

Opublikowano

no niestety racja ale morzesz też zawsze zlozyc podanie :) do nich, Pewnie nikomu nie bedzie chciało sie w to bawic no ale ... wystarczy ze ze swojego bloku , osiedla , ulicy , zbiezersz 3/4 podpisow na ilość mieszkańców w bloku osiedla ulicy ... wysyłasz im to i w 2-4 miesiace mozesz miec tam upc :) moj wujek tak sobie zrobił :D

userbar1aa8vybw7.png

18413ih7.png

Need

Opublikowano

Internet Może przestać po prostu przesyłać pakiety na chwile i sie logoutuje

-Płomień 81

-Peja

-Tede

-Gural

-Kaczy

-Pih

-Borixon

-Kajman

-Sobota

-Karramba

-Dj Decks

-Eldo

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...