Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Niewiem Czy To Było Ale Musicie To Zobaczyć

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hmm mnie to zabardzo nie rusza :/ moze te od N1ghtmare troszke i to tylko niektore...

Ogolnie nie lubie takich rzeczy ogladac.

Niektore sa az smieszne.

Opublikowano

widzialem to kikla lat temu ale jak wyciagal sloich z dupy to cos mnie wzielo :D

ale ma MALEGO :D

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7 (maks. 5 linijek).

Opublikowano

Takich filmików jest cała seria.

Jak ktoś lubi takie klimaty to polecam hcfor, nigdzie sie nie uśmiałem tak jak tam (gangrena penisa, glista ludzka, narośla na narządach płciowych i inne takie).

Opublikowano

heh widzę, że większość z was chciała by do niego dołączyć :D

ps. lol przecież to tylko ludzkie ciało... lekarz by ze smakiem zjadł obiad przy czymś takim B)

LifeSro

FusionRoad

Opublikowano
ps. lol przecież to tylko ludzkie ciało... lekarz by ze smakiem zjadł obiad przy czymś takim

Heh wiec lekarz to moje powolanie bo mnie to nie wzrusza i ani razu nie bylo " Fuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuj" w mojej reakcji :)

Pozdrawiam wrazliwcow :P

Opublikowano

Kolega odkrył internet.

Jeśli obejrzycie wszystkie zdjęcia, to gratuluję :rolleyes:

http://encyclopediadramatica.com/Offended

przejrzałem całe... i wszystkie inne linki które wysłaliście też jakoś mnie to nie rusza ;/

120tag.png

Opublikowano

Yeah! Rozciskanie słoika odbytem. Fajnie jak on to potem wyciąga z tyłka xD

On tego nie wyciagnol, prawdopodbnie umarl, jak szklo rozwalilo sie po organach(jelitach itd.)

Oczywiscie, jezeli jest to prawdziwe.

Opublikowano

On tego nie wyciagnol, prawdopodbnie umarl, jak szklo rozwalilo sie po organach(jelitach itd.)

Oczywiscie, jezeli jest to prawdziwe.

nie umarł, na pewnym forum Autor tego filmiku udzielał się i ludzie mówili że ten filmik to jest fake, nagrał 2 gdzie już mu słoik nie pękł.

Wypowiadał się że gdyby szybko nie zatamował krwi to by się wykrwawił. Jak znajdę ten 2 filmik to wam wrzucę. Lubię ogladać obrzydlistwa w internecie;D

Pozdro

120tag.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...