Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Jak Grać Szamanem Healerem

Sommer

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Postanowiłem zrobić szamana helera ponieważ słyszałem ze nieźle sobie w pvp radzi i wogóle nigdy nie grałem szamanem na pl, często smokiem ale to tylko na priv. Tak więc będzie expiony w v2 aż do 61lvla i teraz pytanie do was, jak rozdawać staty, jaki bulid do pvp i tylko pvp, jakie eq, jakie bony itd wszystko dokładnie, lub możecie dać linka do tuta jakiegoś, znalazłem 1 tuta ale tam było za ogólnie. Z góry dzięki za odpowiedzi. Pozdrawiam Sommer

"Wyznacz Sobie taki cel, że gdybyś go osiągnął, to zwaliłby Cię z nóg."

The Secret

Pomogłem? Daj +

Opublikowano

Staty wit i int, skile Przywołanie, Leczenie, Rzut / Zwinnośc.

Bony na ludzi ofc. Itemy do kolce nieb lez, buty, naszyjnik, bransa 1.5k hp.

Dzwonek antyk +9 sr 30+ do pvm.

Wachlarz to dopiero na 65 zbawienia skombinuj albo rob w dt.

KOCHAM MINECRAFTA

Opublikowano

Up podał ci dokładnie ja poszperam i wrócę i podam ci linka do Tut'a bo niedawno co widziałem :P

Daj - nie bądź żyła!;d

Opublikowano

to znaczy ze do pvp wachlarze tak? a dzwony to pvm i czy wachlarz na 30lvl+9 będzie dobry na pvp i umj czy sr na + ? B)

@EDIT: Maky, thx czekam za odp ;)

The Secret

Pomogłem? Daj +

Opublikowano

Proszę tutaj coś masz:

http://www.mpcforum.pl/topic/153955-tut-jak-zrobic-dobrego-szamana-na-leczenie/

jeżeli coś nie tak mów znajdzie się coś innego :)

Daj - nie bądź żyła!;d

Opublikowano

2:1 INT:WIT potem dex.

Skille:przywołanie błyskawicy - leczenie - błyskawiczny rzut - zwinność - burzowy szpon - zwiększenie ataku

lub

Przywołanie błyskawicy - leczenie - zwinność - Błyskawiczny rzut - Burzowy szpon - Zwiększenie ataku

Tu masz jakiegoś tutka :

http://www.mpcforum.pl/topic/222293-tutorial-szaman-leczenie-wbicie-70/

Pamiętaj,że nie ma takiego prefixu jak "POMOCY"

edit@

Wachlarz do pvp,"buffowania" i expienia bez bojowca a dzwon do expienia na koniu

Things have changed. Forever.

314x177-many-faces-of-aj-lee.jpg

Opublikowano

to znaczy ze do pvp wachlarze tak? a dzwony to pvm i czy wachlarz na 30lvl+9 będzie dobry na pvp i umj czy sr na + ? B)

@EDIT: Maky, thx czekam za odp ;)

Wachlarz na 30lvl z Um, ale nie polecam Ci kupowac lepiej poczekac do 65lvl i zrobic pro zbawke, 3KD mozna wsadzic i pozniej mozesz kuć na diabla czy jak sie to nazywa na pl.

KOCHAM MINECRAFTA

Opublikowano

ok dzięki poczytam tutki i jak będę mieć pytania to tu napisze ;)

The Secret

Pomogłem? Daj +

Opublikowano

Do pvp najlepiej wachlarze :) skolujesz jesiona ponad 10 um +9 (byłoby ok) i wymiatasz :)

Tak jak wcześniej gadali: przyołanie -> leczenie -> blyskawiczny zut -> zwinka -> burzowy -> zwiekszenie :))

Bony to najlepiej przeszywka, krytyk, bony na ludzi, hp :) Build wystarczy 2 int - 1 wit

Info zaczerpnięte od Cwenu (monastyr - na 75 z gobo rozwalal mamuta i jego zonke)

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Do pvp najlepiej wachlarze :) skolujesz jesiona ponad 10 um +9 (byłoby ok) i wymiatasz :)

Tak jak wcześniej gadali: przyołanie -> leczenie -> blyskawiczny zut -> zwinka -> burzowy -> zwiekszenie :))

Bony to najlepiej przeszywka, krytyk, bony na ludzi, hp :) Build wystarczy 2 int - 1 wit

Info zaczerpnięte od Cwenu (monastyr - na 75 z gobo rozwalal mamuta i jego zonke)

Przeszywki szaman nie potrzebuje, bo i tak wali skilami a przeszywka na skile nie dziala.

Ponad to skile szamana omijaja defa .

KOCHAM MINECRAFTA

Opublikowano

a nic nie mówicie o szybkości magii, słyszałem ze to ważne :P

@EDIT: Cupidyn, skoro skile szamana omijają defa to działa to jak przeszywka? i zawsze omijają ? jeśli tak to pvp z mentalem to błahostka :D

The Secret

Pomogłem? Daj +

Opublikowano

Skile szamana omijaja defa ale nie dzialaja jak przeszywka, poprostu jak kolesowi walniesz bez silnego 1k to z silnym to samo.

KOCHAM MINECRAFTA

Opublikowano

aha i szaman walczy dystansowo w pvp i czy nno jest konieczne? bo nie wiem czy się z kasą wyrobie xD

The Secret

Pomogłem? Daj +

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...