Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

72 Lv Hackował ?Bezsensowny Temat ? Może Tak

Dziocha

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Przepraszam że piszę ten bez sensowny temat rozumiem?? hackować lv tak do 15 chodź nie hackuje ale wam coś powiem. to co dzisiaj zobaczyłem przeraziło mnie totalnie z obaczyłem postać otóż nick jego xkingofwar ma on 72 lv i co widze ? miałem staty 20-4 i nagle patrze ? załączył opk i jazda nas co to kur..... ma być ??? czy ta gra naprawdę tak spadła na psy wypowiadać się bo to dla mnie akurat ważne

Opublikowano

Hah.. były większe lev.

Chcesz przykładu? gazdaking.

Koleś ma lev. 79 i też na hackach lata.

Ma on. 59 z kolei najwyższy level w WR włącznie z Adminami itp..

1373662483-U83583.png

Opublikowano

A jedno z kont gazdy 'gaazda' miało 87 lv - największy w warrocku, i dostał dlvla.

Niestety, tacy to z nich pro - mają znaczek który praktycznie nijak odnosi się do ich skilla.

Mój kochany lapek:

Intel Core i5-450m 2.4ghz || ATI Mobility Radeon HD 5730 1gb DDR3 800mhz, GPU 650mhz || 4GB ram DDR3 800mhz || Win 7 64 bit

retailzoor.jpg

Opublikowano

Też na hackach nie gram. No chyba, że na ZM dla expa i kasy.

Prawda jest taka, że teraz 90% graczy to hackerzy.

1373662483-U83583.png

Opublikowano

Rozumiem na FFA z OPK latać ale na normalnych jeszcze taki lvl ja hakowałem do 20lvl żeby rate mieć dobre teraz już nie hakuje skoro ten 72 lvl prosi sie o bana mogłeś zrobić ss'a i na cfps wysłać

Dziękuję T H C za ... eeee.. za to, że zapominam

Dziękuję M O C za to, że to moja rodzina

Dziękuję moim starym za to, że po prostu jestem

Dziękuję życiu za to, że jest dla mnie wielkim questem

Opublikowano

Dlatego właśnie ja nagrywam każdą swoją grę FRAPSEM by mieć potem dowody na takich lowów : )

A przy okazji FM sobie skrobię z fragmentów.

1373662483-U83583.png

Opublikowano

zacznijmy od tego ze musza go najpierw zlapac... a ze K2 ma w dupie to co sie dzieje w grze to go nie zlapia.... ticketa sie nie zlozy bo tak jak pisalem oni maja gdzies ta gre i wylaczyli ta opcje.

Polecam zmienic gre:)

Opublikowano

up no tak ale jak np sie lecza w 4 granata rzucisz to all dedna

@topic hmm a co ci do tego ze jedzie taki lvl na hackach jego konto i robi co chce

1378747514-U216092.jpg

Opublikowano

Ja tak ja koledzy up nielubie hackerów z opk czlowiek chce sobie spokojnie pograc a tu nagle ded.

kiedys tez hackowalem na koncie i mam na nim rate 0.69 a na innym mam co bez hackow jade 0.81 dziwne troszke ale prawdziwe.

sory ze od tematu odbieglem B)

Standing in the Hall of Fame !

(-(-_(-_-)_-)-)

Opublikowano

Właśnie co to da , że wyślecie film czy screena do K2 jak oni teraz nic nie robią ??

A to że 90%Hackerów to prawda , lecz ja nawet jak bym chciał hackować to nie mogę ponieważ jak włanczam byle jakiego hacka to w War Rocku mam takie lagi ,że lepiej nie grać .

Po za tym to się tak kręci popatrzcie : Ktoś sciągnoł hacka , potem 2 osoba ściągneła hacka by mieć rowne szanse , potem 3 osoba i tak w kólko .... xD A w końcu cały War Rock ma hacki.

Mam pytanie : Czy pamiętacie te lata gdzie nie było hacków ??? Bo ja nie :unsure:

Opublikowano

teraz z powerlevelem 70 lvl to nie problem :) tylko vipa trzeba miec i 2 komputery :P

a co do hackowania to zaluje za to co zrobilem

ze hackowalem na ZM zeby dostac ta zjebana bron

i teraz jak ktos moj nick wpisze na AL raking to widac ze mialem hacki na zombie mode

grajac z normalnymi nie hakuje chociaz jak sobie czasami bota do expa ustawie to to wszystko...

a co do razora to tak jak on czasami nagrywam a pozniej skladam sobie z tego FM :)

hersygna.png
Opublikowano

hackerem tez jest xxsky czy jakos tak

Jechal na khali na tele kill. Nie wiem jak to zrobil

Ale jak sie wzielo jego kamere to stal w bazie i nic nie robil a innych dedal na drugim koncu mapy

FrogiPL.png

zgonikPL.png

FrogiPL.png

Opublikowano

znam go i to xkinqofwar jak z nim grałem jechał tylko na gpsie alo o opk nie wiedziałem ; )

Opublikowano

Taki na sirchudy polski gracz miał spory lvl nie tak dawno dostał delvl a teraz ma 60 lvl idzie ostro

upaodl131d2.png

Moje Cheaty :

No_Menu

http://www.mpcforum.pl/topic/624388-undetected-no-menu-jacello/

http://www.mpcforum.pl/topic/622343-undetected-no-menu/

D3D:

http://www.mpcforum.pl/topic/628413-undetected-d3d-jacello-v10/

http://www.mpcforum.pl/topic/629602-undetected-d3d-jacello-v11/page__pid__4526048#entry4526048

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...