Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Serwer] Darkorbit.Garena.Com (Dyskusja , Pomoc)

1q2w3e4e

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam ! zakładam ten temat aby pisać w nim , wszystkie problemy związane z "www.darkorbit.garena.com" oraz pytania itp.

Więc ja pierwsze zapytam :

"

1.Czemu nie można założyć konta ? (po wypełnieniu wszystkich pól w rejestracji i kliknięciu "register" pojawia się błąd "Error Code 4098")\

2.Czemu nie można się zalogować ?

P.S. Liczę na przypięcie ponieważ problemy z tym serwerem na pewno pojawią się nie jedno krotnie.

Pozdrawiam

~1q2w3e4e

Opublikowano

1. Zarejestrować się można, jeśli nie możesz na stronie darkorbit.garena.com to zarejestruj się na garena.com

2. Logować się można (sprawdzić to możesz przez Garena Client), strona poprostu długo się wczytuje

Polecam ten serwer, mam tam już goliatha enforcera, lasery MP1 i narazie troche LF3.

Lecz serwer powinien zostać zabezpieczony przez botami ponieważ nie można wogóle przez nie grać.

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7

Opublikowano

a takie pytanie dopiero się z tym serwem spotkałem co tam jest takiego nowego większy exp tanie uridium większa ilości w boxach ??

Edit to pisze przy rejestracji co jest ? : Error Code 4098

NJxbd4x.png

Opublikowano

1. Zarejestrować się można, jeśli nie możesz na stronie darkorbit.garena.com to zarejestruj się na garena.com

2. Logować się można (sprawdzić to możesz przez Garena Client), strona poprostu długo się wczytuje

Polecam ten serwer, mam tam już goliatha enforcera, lasery MP1 i narazie troche LF3.

Lecz serwer powinien zostać zabezpieczony przez botami ponieważ nie można wogóle przez nie grać.

Napisz jakiś poradnik albo mi wytłumacz jak Ty się logujesz na darkorbit.

P.S. Prosze

Opublikowano

VastoLords nie, tam nie ma nic takiego.. Po prostu jest to serwer "ukryty" i gra tam w godzinach szczytu 700 graczy z czego połowa to boty... I na handlu ceny są minimalne, dlatego dużo ludzi chce tam grać. FE się dorobisz w max miesiąc jeśli jesteś leniwy :)

Na forum gareny ktoś napomknął że serwer będzie działać dopiero po świętach (nie jest to informacja pewna, tylko przytaczam "plotkę")

@Edit

Czy jest jakiś sposób, ale zalogować się na garene przez darkorbit.com ale mając wcześniej założone konto przez http://darkorbit.garena.com/?

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Tak wiec :D

Wchodzimy na str. Darkorbit.com

2. Tworzymy nowe konto

3.wchodzimy, widzimy liste serverow

4.klikamy PPM na server Azjatycki

5.Wybieramy kopiuj adres odnosnika

6.wlaczamy notatnik

7.wklejamy

8.Zamiast int8 zamieniamy na int9

9.Wklejamy w pasek przeglodarki i cieszymy sie gra!!!

JAK POMOGLEM DAJ +

Opublikowano

Killerek452 wiesz co, wystarczy chwilę poszukać i prosze:

http://www.mpcforum.pl/topic/247122-tut-logowanie-na-serwerach-ukrytych/

Ten sam sposób ale dużo lepiej opisany i ze zdjęciami, łatwiej zrozumieć.

@à propos, w najbliższym tygodniu gracze mają się dowiedzieć co będzie z kontami założonymi przez stronę gareny, na które jak narazie nie da się zalogować.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

na początku wlączałem strone garena logowałem sie a tam że klient wygasł teraz rozumiem

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

ja sie nawet zarejestrowac nie umiem-.- zarejestrowałem sie na portalu garena.com i to samo;/ jak sie próbuję zalogować to wyskakuje błąd: "Session expired! Please select the game from Garena Client Again!"

jak to ominąc?

37214406810321282202.png
Gość Pan Maciek
Opublikowano

ja sie nawet zarejestrowac nie umiem-.- zarejestrowałem sie na portalu garena.com i to samo;/ jak sie próbuję zalogować to wyskakuje błąd: "Session expired! Please select the game from Garena Client Again!"

jak to ominąc?

Rejestracja od dawna nie dziala przez garena.com!!!

REJESTROWAC SIE PRZEZ DARKORBIT.PL!

Zapraszam na MMO :)

Opublikowano

Może źle pojąłeś ich zdania chodzi o niskie ceny na handlu a nie o te w hangarze

zakaz handlu

Gość Pan Maciek
Opublikowano

Mam 12 lvl i jak padne na 2-7 to mnie na 2-1 bierze wtf?

Po restarcie serwa bedzie git :)

Tak to jest jak wbijesz 12lvl, trzeba poczekac :)

Opublikowano

Ehhh Wytłumacze ci to szybko ;p

Najprościej jest zrobić konto na stronie www.darkorbit.pl/prezent (Na byle jakim serwerze)

Następnie wejdź na wybór serwerów tam gdzie masz serwer gry Skandynawia klikasz na Graj PRAWYM PRZYCISKIEM MYSZY i wybierz kopiuj adres odnośnika.

Tworzysz nowy Notatnik(Dokument tekstowy) i wklejasz.

Jest tam napis int1 (może być inny) usuwasz to i wpisujesz na jego miejsce int9 (nie usuwasz nic więcej tylko int1 lub inne int)

Kopiujesz to, wchodzisz w wybór serwerów i wklejasz w pasek WWW.

Naciskasz enter i przekieruje cie na serwer Gareny.

Tym lepiej bo gdy wpisujesz pasy to nie musisz wybierać serwerów tylko automatycznie przekierowuje cie na Garene ;p

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Ja mam taki problem. Czy można jakos powrocic z Servera Gareny do BigPoint dark orbit? Bo zostawilem full vege na globalu 5 :/ I chce wrocic tam, a kiedy sie loguje na stronie darkorbit.pl to mnie automatycznie na garene. Jak powrocic do tego wybierania serverow?

Opublikowano

Piszesz Do BigBointu.

Albo logujesz się przez darkoribt.pl/prezent

przez /prezent zawsze zaloguje :)

Podoba Ci się? Daj -

[†]1 Post[†]

[†]5 Postów[†]

[†]10 Postów[†]

[†]25 Postów[†]

[†]50 Postów[†]

[•]100 Postów[•]

[•]200 Postów[•]

[•]300 Postów[•]

[•]400 Postów[•]

[•]500 Postów[•]

[•]600 Postów[•]

[•]700 Postów[•]

[•]800 Postów[•]

[•]900 Postów[•]

[•]1000 Postów[•]

electro.gif

Opublikowano

Ja pierdole, ale górnik...

Wejdź w ten link:

http://www.darkorbit.de/big/mm1

i zaloguj się normalnie swoimi danymi, będziesz miał wszystkie serwery dostępne. Ale NIE LOGUJ się przez niego na garene, tylko na inne serwery.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Nie odkopywać starych tematów.

#closerequest

We are Anonymous...

We are Legion...

We do not forgive...

We do not forget...

Expect Us...

Gość Pan Maciek
Opublikowano

Ey ey, to nie minecraft nie odkopujcie :P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...