Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Unikalny Przedmiot

D&G

Rekomendowane odpowiedzi

Admin Cienia
Opublikowano

Na którym poziomie i w jakim miejscu trafiliście swój pierwszy unikalny przedmiot? Ja mam 17 poziom, 4 poziom lochów i jeszcze nie poszło z nich nic, w sklepie ani w karczmie też nic. ;<

Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM

Opublikowano

Ej ludzie to wy dobrzy jesteście :P

Tak na serio, nie wiem czemu, ale mi prawie zawsze wypada coś zajebiaszcego :D

Niedawno wypadł mi pasek +90 do wszystkiego, później zbroja +112 do inteligencji, później buciki +40 do wytrzmałości, i +50 do inteligencji, i różdżka, ale nie pamiętam, co było na + :P

Ale i tak sprzedałem wszystko, bo golda potrzebuje :(

Opublikowano

ja swoja druga postacia, ktora gram tylko na bocie trafilem chyba na 12lvl (to byl chyba ognisty kostur co dawal all cechy +12, ale nie jestem pewien). a swoja glowna postacia nawet nie pamietam... ostatnio trafilem na naszyjnik i pierscien co daja all cechy +63, ale to bylo dawno, bo teraz potwory w lochach maja 86lvl +, a ja mam 72lvl i jeszcze nie zdobylem klucza, zeby odblokowac 6 loch ;/

Jest ryzyko------>Jest zabawa

Admin Cienia
Opublikowano

No o muszę mieć mega pecha bo ani jeden nie poszedł.

Admin Cienia
Opublikowano

Ostatnio trafiłem staffa i sprzedałem w npc za 116golda, a teraz jakiś "klucz do kopalni glorii" trafiłem w karczmie.

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

Do pana wyżej Napisano 15 grudzień 2010 - 09:51Odświeżanie starego tematu.Zamykam.

Jeżeli w Twoim temacie znalazła się trafna odpowiedź oznacz ten post klikając "Oznacz jako rozwiązany"

Aby docenić pomoc użytkowników którzy starali się rozwiązać Twój problem kliknij "Lubię to"

Przed założeniem nowego tematu upewnij się że robisz to w "Odpowiednim Dziale"

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...