Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Auto Zmieniacz Bonów

StraiGht

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 376
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@gad516

kamer ma do zmieniania średnich a ostatnio nawet dodał do zmiany um

Kamer dodał BS pod komendą /bs w najnowszym modzie SF, nie wiem jak w ML ale w SF jest i działa pięknie.

jedeny.png

Opublikowano

Pobiorę, zobaczymy jak się sprawuje ;p

Nie muszę mieć tego w kliencie priva wrzuconego tylko może być pulpit ?

Opublikowano

bo jak bony sa po niemiecku to jak bot ma rozpoznac je po polsku po prostu zmienia dalej... zainstalujcie sobie zniemczenie^^a jak za huja tego nie wiem

Szukam serwera normalnego bez 6-7,miliona eqwipunku,KD +120 i 50tego skilla nie ważne czy easy czy hard czy gra 100u czy 1000 ważne żeby jeszcze sie dało w tą gre grać.

Opublikowano

Jak zrobić , by bony były losowe ale by średnie były takie ,jakie wybrałem ?? Bo jak próbuję tak zrobić to program nawet jak zrobi tyle śr ile wybiore i nie będzie bona którego chce to on zmienia dalej ;/?

Prosze nie dawać mi warna 5%, ale jak już , prosze napisać na pw gdzie mój błąd , poprawie go . Czemu ? Mam 95 % , bardzo proszę o przeczytanie tego tekstu kida/moda/admina/globala ktory wyszukał gdzieś mój błąd , pozdrawiam .

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Multihack najnowszej produkcji !!! Dostaniesz go już teraz za sms'a za jedyne 1,23 (z vat). Wyślij sms'a o treści GO 3dhmh3 pod numer 92059. NIE CZEKAJ!!! Razem z MultihackiemV2012 dostaniesz :

Najnowszego fishbota

Speedhacka

Exphacka

Yanghacka

Hacka do zmiany średnich (ja już się cieszę FMS'em 55 śr)

Moblocka

Wszystkie są najnowsze i oprą się każdej zaporze metina i są w 100% niewykrywalne !!! Także ciesz się grą.

Opublikowano

Jak ktos ogarnia jeszcze tego posta to prosilbym o wrzucenie spolszczenia do tego...bo jak jest po niemiecku on nie wylapuje polskich bonow ; )

Z gory dzieki

@UP2... wejdz w google translator... wiem tyle ze one sa obok siebie i na umki jakos na K.... ; P + i tak ci nie wejdzie jak napisalem wyzej.. bo niemiecki program nie zna polskich bonow o ile wiecie co mam na mysli :)... niech ktos sie pobawi zrobi spolszczenie (bo ja nie umiem) , wstawcie linka i bd git ; )

Opublikowano

heh a da sie zrobiz zeby wyszukal 2k hp i 15abs ale tak zeby sie nie zatrzymywał na samych 2k hp lub samych abs tylko zeby zattrzybal sie jak bedze 2k hp i abs ???

ps link padl

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...