Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Auto Zmieniacz Bonów

StraiGht

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 376
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

A wiec czy to dziala czy tez nie bo sam nie wiem jesli tak to prosze o konkretna odpowiedz z poradnikiem

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

refresh (wiem że co 24h, ale teraz mogę tylko wejść na kompa :>)

Jak nie da rady odświeżyć plików, to proszę o poradnik jak zniemszczyć metina (tiveria - tam jest launcher)

andrewm.png
Opublikowano

Aa te bony to tylko 1 można ustawić czy można kilka ? ;x

f0612c18e7fb4d95a9506d87f7742602.0.gif

http://www.youtube.com/watch?v=P8j8eyFfK8E&feature=related

Daj Like lub 5 Pamietaj Ciebie To Nic Nie Kosztuje a Mnie Motywuje Do Dalszej Pracy...

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

@StraiGht czy to fake jakis bo mam taki problem ustawilem na sile 12 zeby bylo wszystko ladnie zmienia tylko patrze a tu juz kilka razy sila 12 byla i nadal zmienia co zle robie

Opublikowano

Tak ja sprawdziłem i doszedłem do wniosku że.

Fajnie że takie coś jest , ale słabo dopracowany.

Umieściłem item na 2 miejscu i dalej mi ten hełm nie wiadomo gdzie przenosi...

Przenosząc bon przenosi go na item , potem klika eq 2 , potem wraca do eq 1 i zmienia..

Mało dopracowany.

Opublikowano

Niech ktoś poda zniemszczone bony jesli ktoś ma. Będę wdzięczny!.

UnStoppable / Arkitev

11096643_1585863995002435_18833699738652

Opublikowano

Pomysł fajny ale bot robi co chce nawet jak ustawi się konkretne bony jak wejdą to i tak dalej zmienia jak szalony,,ni ma dopracowany :)

JUŻ NIGDY GM SGM GA SGA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Opublikowano

mi to nie działa ;( na elittleMT2 gram i nic....

Mi akurat na tym serwie dzialało ale jak już pisałem,zmienia jak mu sie podoba nawet jak wejda te co chcemy bocik nie zatrzyma sie tylko ciągle napierdziela i tyle go widizał o.O

JUŻ NIGDY GM SGM GA SGA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Opublikowano

Jak dla mnie to nie działa. Bot kupuje zmianę bonusu, wkłada ją w item ale zmienia w nieskończoność nawet jeśli ustawię na pierwszy bon na siłę 1 czy też 4,5 to obserwuję bota, wchodzi ten bon który chce na miejsce które chcę lecz się nie zatrzymuje. Powodem tego jest w moim przypuszczeniu to że on obczaja po obrazkach z niemieckimi nazwami bonów np patrzy czy na opisie itemu jest po niemiecku napisane siła +12 a jeśli jest po polsku to on to olewa...

Problem do roziązania jest prosty, należy wgrać w polski metin global / polski priv nazwy bonów niemieckich albo zniemszczyć całą grę. Szukałem takiego czegoś ale na 95% nie ma czegoś takiego.

Tymczasem kto chce szybko zmieniać bony zapraszam do mojego tuta, co prawda zmiana odbywa się na wpół ręcznie i samemu patrzymy na bony ale na pewno jest to dobre zastąpienie tego niedziałającego bota. A oto link:

http://www.mpcforum.pl/topic/327845-tutszybki-zmieniacz-bonow/page__p__2296198#entry2296198

ANIMA LIBERA! :P

sadass.png

CAUSE I AM HIGH

JUŻ W NIC NIE GRAM I NIE ODPISUJE, ELO

:D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...