Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Fragmovies, Które Warto Obejrzeć.

Gość Owned!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pam pam pam. W przerwie od cs'a można jakoś zająć czas, albo rozgrzać się przez cw oglądając fm. Na mnie działało dobrze :D Niżej lista fm, które polecam i które są podobno warte obejrzenia.

POLECAM :

by rosja.gif CHRISTO, serbia.gif Raven, polska.gif Oui, litwa.gif kab & rosja.gif cheb. Moje ulubione FM. Zostało zrobione na konkurs ESWC, ale niestety nie wygrało bo miało bardzo dobrego rywala :p. Świetne połączenie pięciu różnych stylów. Ładnie zmontowane w jeden film i przede wszystkim - pomysłowe.

ALIVE by rosja.gif MiX(eP). Zwycięzca konkursu ESWC. Połączenie CS'a z prawdziwym życiem. Ciekawa historia, wspaniały edit i niesamowita muzyka. Babciu, to jest zajebiste!

Lollipops 1 i Lollipops 2 by polska.gifOui. Właściwie to nie jest to fragmovie. A przynajmniej nie pierwsza część. Przez pierwsze 9 minut pooglądamy śmieszne sytuacje, faile itp. Wszystko ładnie zedytowane i z pasującą muzyką. Druga część to farty i ładne fragi, czyli to, co powinno być w takim filmie. Warto poświęcić kwadrans na oglądnięcie.

Candy by polska.gifOui. Tak, znowu on. Najlepszy (imo) polski moviemaker wie, jak zrobić świetny film. Candy to krótki, bo tylko 2minutowy film z ejsami.

Annihilation 2 by polska.gifDager. Jeden z lepszych polskich moviemakerów. Odwalił świetną robotę w Annihilation łącząc świetne fragi profesjonalnych graczy i muzykę Pendulum (<3). Niektórzy mogą go znać z polskiej sceny. Grał w KHAOTiC.

Fnatic Unleashed - Dust2, Inferno,

,
by rosja.gifMMd. Ciekawe, krótkie fm z podstawowych map najlepszej drużyny 2009 roku. Wystąpił tam jeszcze stary skład i jest na co popatrzeć.

,
by maroko.gifDrAgOn. Frag movie najlepszego polskiego gracza. Neo został niedawno wybrany na gracza dekady, a kilka lat temu (2008 jak dobrze pamiętam) został wybrany graczem roku. Thrill to 18-minutowy film tylko z jego akcjami.

INNE :

Haunt by polska.gifkubuh. Co by to było jakbym kumpla nie zareklamował :D. Zmontowane ładnie, ze świetną muzyką (Pendulum <3), ale niestety słaby sprzęt nie pozwala mu na wiele, więc wiele akcji strasznie klatkuje.

Więcej dodam jutro, muszę obejrzeć więcej :D

Opublikowano

Alive srsly zajebiste ;3

nie dziwię się że wygrało ;d Piękne fragi,muzyka i niezły motyw.

W Rave on podobała mi się część rodaka ;D Zajebiste skiny,zabawa, muza rozpieprza :D

Opublikowano

Obczaj ANNIHILATION 2

dokładnie, zapomniałem :D

Opublikowano

To tak jak by nie patrzeć klasyka klasyki. Ogólnie co do filmików produkcje polaka "Oui" są naprawdę zajebiste, jest jeszcze parę innych dobrych filmików, ale poczekam, aż zaktualizujesz listę wtedy ewentualnie coś tam zaproponuję.

Opublikowano

to są tak zwane no-zoomy i fast-zoomy. Wszystko idzie wyćwiczyć i wytrenować. Najlepiej pobawić się z tym na mapkach typu awp.

Opublikowano

to są tak zwane no-zoomy i fast-zoomy. Wszystko idzie wyćwiczyć i wytrenować. Najlepiej pobawić się z tym na mapkach typu awp.

Myślę, że fast zoomy i no zoomy lepiej ćwiczyć na DM :>. Często się tam pojawia wróg, który jest blisko, a na mapach AWP jest zwykle daleko do spawnów i gra się na wyczekiwanie.

Kilka filmów dodałem, jutro więcej :D

Opublikowano

co do tego ćwiczenia masz racje, ale samą fizyke jak zrobić no-zooma i fast-zooma lepiej ogarnąć na mapach awp, a potem na dma i ćwiczyć tylko ich lepsze wykonanie.

Co do filmów, polecam jeszcze "Rave On!" Został on zajebiście i śmiesznie zrobiony.

Opublikowano

Pam pam pam. W przerwie od cs'a można jakoś zająć czas, albo rozgrzać się przez cw oglądając fm. Na mnie działało dobrze :D Niżej lista fm, które polecam i które są podobno warte obejrzenia.

POLECAM :

by rosja.gif CHRISTO, serbia.gif Raven, polska.gif Oui, litwa.gif kab & rosja.gif cheb. Moje ulubione FM. Zostało zrobione na konkurs ESWC, ale niestety nie wygrało bo miało bardzo dobrego rywala :P. Świetne połączenie pięciu różnych stylów. Ładnie zmontowane w jeden film i przede wszystkim - pomysłowe.

ALIVE by rosja.gif MiX(eP). Zwycięzca konkursu ESWC. Połączenie CS'a z prawdziwym życiem. Ciekawa historia, wspaniały edit i niesamowita muzyka. Babciu, to jest zajebiste!

Lollipops 1 i Lollipops 2 by polska.gifOui. Właściwie to nie jest to fragmovie. A przynajmniej nie pierwsza część. Przez pierwsze 9 minut pooglądamy śmieszne sytuacje, faile itp. Wszystko ładnie zedytowane i z pasującą muzyką. Druga część to farty i ładne fragi, czyli to, co powinno być w takim filmie. Warto poświęcić kwadrans na oglądnięcie.

Candy by polska.gifOui. Tak, znowu on. Najlepszy (imo) polski moviemaker wie, jak zrobić świetny film. Candy to krótki, bo tylko 2minutowy film z ejsami.

Annihilation 2 by polska.gifDager. Jeden z lepszych polskich moviemakerów. Odwalił świetną robotę w Annihilation łącząc świetne fragi profesjonalnych graczy i muzykę Pendulum (<3). Niektórzy mogą go znać z polskiej sceny. Grał w KHAOTiC.

Fnatic Unleashed - Dust2, Inferno,

,
by rosja.gifMMd. Ciekawe, krótkie fm z podstawowych map najlepszej drużyny 2009 roku. Wystąpił tam jeszcze stary skład i jest na co popatrzeć.

,
by maroko.gifDrAgOn. Frag movie najlepszego polskiego gracza. Neo został niedawno wybrany na gracza dekady, a kilka lat temu (2008 jak dobrze pamiętam) został wybrany graczem roku. Thrill to 18-minutowy film tylko z jego akcjami.

INNE :

Haunt by polska.gifkubuh. Co by to było jakbym kumpla nie zareklamował :D. Zmontowane ładnie, ze świetną muzyką (Pendulum <3), ale niestety słaby sprzęt nie pozwala mu na wiele, więc wiele akcji strasznie klatkuje.

Więcej dodam jutro, muszę obejrzeć więcej :D

1.Rave On - hah . bardzo fajny i śmieszne intra

2.ALIVE - bardziej mi się podoba niż poprzedni

3.Lollipops 1 - średni , Lollipops 2 - także średni

4.Candy - bardzo fajnie ,jak w komiksie :)

5.Annihilation 2 - hmmm .. ten jest także średni

6.Fnatic Unleashed - Dust2, Inferno, Nuke, Tuscan & Train - Także należą do średnich

7.Neo - Thrill (1 part), (2 part) - należą do średnich wszystkie ,ponieważ obróbka słaba :)

8.Haunt - średni

Wyjaśnienia dlaczego średnie

Powód:

-obróbka

Wszystkie filmy są z super fragmovie :) ,ale te z super obróbką dla mnie są najlepsze ,ale tamtych nie porzucajmy ,ponieważ też są fajne

Najlepsze:

-1

-2

-4

Pozdrawiam :)

© The. ® ™

• 4 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...