Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne]Smocze Monety

Vodubudu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie rejestruj się bo tylko tracisz czas.

Załamuje mnie naiwność ludzi, uważacie, że ktoś zapłaci wam kilkadziesiąt dolarów za wypełnienie ankiety?

Szybciej zarobisz jak wystawisz ogłoszenie o odśnieżaniu bo tutaj najwyżej poklikasz za darmo.

RMCF

Opublikowano

co 27 dolarów dziennie? weźcie sie ogarnijcie nikt by do pracy nie chodził tylko reklamy klikał...

Szukam serwera normalnego bez 6-7,miliona eqwipunku,KD +120 i 50tego skilla nie ważne czy easy czy hard czy gra 100u czy 1000 ważne żeby jeszcze sie dało w tą gre grać.

Admin Cienia
Opublikowano

To jest ściema, ludzie zrobią wszystko by na kimś zarobić. Wrzucił refa za którego i tak nic nie dostanie a traci w oczach pozostałych.

Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM

Opublikowano

nie chodzi mi o to ze zarobie 27 dolarow dziennie lecz cos napewno jest za te reklamy... kiedys pamietam ze to rbilem i normalnie kase sie dostawalo... a tak w ogole jezeli komus nie pasuje i daje --------- to niech sie zastanowi nad tym cos robi i poda mi powod tego czemu dostalem niby ---- ...denerwuja mnie ludzie tacy wlasnie ...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...