Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Session Expired! Please Select The Game From Garena Client Again!

Cytryn

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć od 2 dni mam takie coś "Session expired! Please select the game from Garena Client Again!" komunikat na białym tle a zaczyna się to tak :

Wpisuje login hasło klikam login robi się białe tło ładuje się i nagle powraca do okna logowania gdy wpisze drugi raz passy i kliknę login to wyskakuje wyżej wymieniony błąd .

Próbowałem na Mozilli , google chrome , operze , Internecie explolerze czyściłem ciasteczka i takie tam i nic pomocy. Mam już 52kk doświadczenia 8irków 27lf3 i 40k urki z bota 600 energii do robienia wrotka a tu takie coś.

Moje gg 7170656 jak coś to możecie tak pisać mam tsa to możemy pogadać jbc.

Opublikowano

Też tak mam :) Dokładnie w niedziele popołudniu nie mogłem się zalogować i to od tamtej pory... Ale wystarczy poczytać forum gareny, ludzie się tam żalą i bulwersują że im też nie działa ^^ Chyba trzeba czekać...

@w tym co napisał HAWXXXXX chodzi mniej więcej o to, że dużo osób ma problemy z zalogowaniem się, że nie jest to problem "wychodzący" od graczy ale coś z serwerem, że nie będą aktualizować serwera tak jak myśleli (gracze gareny :P ) na początku i że pozostaje tylko czekać ^^

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...