Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Witam Mam Problem

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam problem gdyz jak zainstalowalem warrocka <przedtem mialem i dzialal ten na windows 7> i wlaczam i sie patchuje na poczatek i staje w 80 % i uznalem ze to wirus wlaczony wiec wlaczam wirusa i biore zakladke AMON i chce zakonczyc i jak klikam zakoncz to mi sie scina i zawiesza laptop co jest??<dodam ze IMON wylaczylem i sie zakonczylo>

Wiem ze to nie do tego działu ale w problem i pytania nikt nieodpisuje :(

więc przepraszam za zły dział i oczekuje na odp.

dostaniecie +++

Wszystko widać na ss:

post-275997-0-39214600-1292347828_thumb.png

Opublikowano

Nie znam się na tym antywirusie, ale w moim AVG dodałem cały folder Warrocka do wyjątków (tzn zeby olewał te 'wirusy') i działa.

/Edit

To jest ukryta treść, proszę

Obczaj punkt 3.4 , pewnie coś tam znajdziesz. :P

Mój kochany lapek:

Intel Core i5-450m 2.4ghz || ATI Mobility Radeon HD 5730 1gb DDR3 800mhz, GPU 650mhz || 4GB ram DDR3 800mhz || Win 7 64 bit

retailzoor.jpg

Opublikowano

Zmien antyvira na Eset'a NOD32 bo ten amon ajkis dziwny nie znany i jak widać porypany ;p To powinno pomóc bo to raczej jego wina

Pierwsza osoba, w historii MPC Forum.pl która przekroczyła kamień milowy 100d online.

32Aef.png

By Alicexcullen

"So many people will idolise, while their own success is in their reach... Don't forget, you're able to design your own universe."

Opublikowano

Najlepiej na czas gry wyłączać antiwira bo niektóre fałszywie wykrywają Themidę i nijak nie da się pograć.

1373662483-U83583.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...