Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Ss] Mój Fms Na S24 :P

Kubek

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 76
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

to jest warte jakeis 5kkk albo zamien si za zatruciaka pozniej sr 40 45 albo graj nim do konca bo to jest machina do rżnięcia metków

Zbieram - :)

naglowekz.png

WSRH-Wyższa szkoła robienia Hałasu

Opublikowano

Boże,jakieś dziecko wzięlo zdjęcie z Google!

Szkoda że smoki nie istnieją

chociaż w pewnym znaczeniu

mogą one żyć w odmianie zwierząt.

I mój popularny Bocik:http://www.metinsoft.pl/viewpage.php?page_id=11

Opublikowano

OMG !!!!!

Piękny FMS....

Nie oddał bym go za nic.

Taki zdarza się raz na 1000000 i jeszcze więcej xD

Opublikowano
Opublikowano

A jutro 'Twoje konto zostało zablokowane' Wbijasz na support

powód : Wypełnianie reklam fałszywymi danymi, ban permanentny na wszystkie konta powiązane. :D

Nie no gz, ja nawet na priwie nie miałem nigdy takich średnich ;) Jeszcze raz wielkie gratki !

ps. nie pisać, że za wypełnianie reklam nie ma bana, bo to wiem ; o

52287137559562145640.png

Opublikowano

Gratulacje oczywiście. Takich rzeczy się nie sprzedaje moim zdaniem :) . Ja bym sobie go zostawił na zawsze, choćby dla lansu ^^ gratki jeszcze raz

Opublikowano

jak chcesz możesz mi go oddać ;P

||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||

76561198014515809.png

||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||

Opublikowano

Jestem w szoku, dla picu chyba go wystawie na forum xD żeby zobaczyć co wiara będzie tam robić xD, zaś powiem ze poszło na metku i koniec aukcji.

To jak, mogę wystawić? Podam linka i zobaczycie jak ludzie się o niego zabijają xD

"Wyznacz Sobie taki cel, że gdybyś go osiągnął, to zwaliłby Cię z nóg."

The Secret

Pomogłem? Daj +

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...