Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gotowe Skrypty Do Rsbota

skizy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

jak mam zrobic tego skrypa na ess miner??

sciagam te skrypty, kopiuje do tego sources i biore komplikuj i nic ;/ co robie nie tak/? te plika sa w rozszezeniu .java

Opublikowano

a mi nigdy nie zanosi yewek do banku a tak to ścina dlatego mam pytanie:

jak sie pisze skrypty samemu? bo bym sam napisał skrypt który by mi tylko działal :D

@up

raport dla ciebie za DOUBLE POST

CPU: Intel Core i7 6770K @ 4,0GHz
GPU: Zotac GTX 780Ti AMP Edition
RAM: Kingston 2x8GB

Case: Cooler Master HAF X

Opublikowano

powinienes pomyśleć także o tych co graja tylko na membie a nie na free a po drugie mam viste a na viscie nie mam notatnika i nie mogę zrobić skryptów tak aby się skompilowały ;/ ma ktoś jakiś pomysł jak zrobić na viscie skrypty tak aby sie skompilowały ?? bo bardzo by mi to ułatwiło bo na stronie bota jest dużo mi potrzebnych skryptów a nie działaja mi ;/ proszę o pomoc

Użytkownik od 21 kwi 2010

Posty: 100  200  300 ☑ 400  500  600  700  800 ☐ 900 ☐ 1000 

Opublikowano

a mi nigdy nie zanosi yewek do banku a tak to ścina dlatego mam pytanie:jak sie pisze skrypty samemu? bo bym sam napisał skrypt który by mi tylko działal :D@upraport dla ciebie za DOUBLE POST

moze to akurat skrypt powerlvl czyli dropi przy full inventory i dalej scina yews :) albo zbugowane i trzeba nowa wersje skryptu zanleźć. Wydaje mi się że na forum pomagają pisać skrypty ( nikt ci nie napisze konkretnego skrypta) ale jesli znasz podstawy i pisząc bedziesz mial jakiś problem myśle ze forumowicze ci pomogą oczywiściie w odpowiednim temacie;)

powinienes pomyśleć także o tych co graja tylko na membie a nie na free a po drugie mam viste a na viscie nie mam notatnika i nie mogę zrobić skryptów tak aby się skompilowały ;/ ma ktoś jakiś pomysł jak zrobić na viscie skrypty tak aby sie skompilowały ?? bo bardzo by mi to ułatwiło bo na stronie bota jest dużo mi potrzebnych skryptów a nie działaja mi ;/ proszę o pomoc

Wiesz, był temat jakie skrypty wrzucać, jedyny razor wspomniał, że przydałby się smitching bot , wiec o to i jest :) a ze nikt się nie odzywał to wrzuciłem pare najpospolitszych skryptów F2P :) (pare miało opcje P2P)

Ja odziwo korzystam z visty i jakos posiadam notatnik :) wrzucilem skrypty skompilowane i skrypty do kompilacji ( ale nie jestem pewien czy nie trzeba tych nieskompilowanych wrzucic zeby po kompilacji dodało je do Rs bota). Sam możesz skopiować pare skryptów, a nawet każdy z was są tutaj: http://www.powerbot.org/vb/forumdisplay.php?f=10 nowe wersje, po aktualizacji niektóre itd. P2P także się znajdą wystarczy troche chęci żeby znaleźć skopiować całość do notatnika i zapisać jako .java ( oczywiscie muszą mieć odpowiednie nazwy , przeważnie takie jak na forum w przeciwnym razie powinien wyskoczyc blad w konsoli:)) To chyba na tyle, ja nie mam czasu siedzieć na komputerze także powodzenia życze:)

Opublikowano

hmm dziwne ja mam tylko do dokumentów tekstowych i w nich jakoś nie chce mi robić skryptów ;/

Opublikowano

hmm dziwne ja mam tylko do dokumentów tekstowych i w nich jakoś nie chce mi robić skryptów ;/

jak otwierasz start, wpisz ( masz tam taka linijke do szybkiego wyszukiwania..) notatnik:) a jesli to wolisz to powinnien byc w start --> wszystkie programy --> akcesoria:)

Opublikowano

jak otwierasz start, wpisz ( masz tam taka linijke do szybkiego wyszukiwania..) notatnik:) a jesli to wolisz to powinnien byc w start --> wszystkie programy --> akcesoria:)

a no faktycznie nie wiedziałem, że na ciście jest notatnik :) dzieki bardzo

Ludzie!!! auto firemaking potrzebuje!!!PROSZĘ WSZYSTKICH O POMOC!!!!

<lol> auto firemakinga masz w bocie od razu więc powinieneś go mieć ... a jeśli nie to dobre są na powerbot.org oficialna stronka bota tam poszukasz spokiujesz zrobisz zapiszesz... i masz xD

Opublikowano

Co dokładnie robi ten skrypt ?

Chcę wiedzieć co pobieram, a teraz nie mam czasu testować.

FOGRunner - bierze udział w minigrze Fist of Guthix, spora różnorodność opcji odnośnie atakowania ( czy ma atakować magią czy czym) oraz troche mniej obrony( włącza prayer, da się także chyba ustawić) czyli w sumie exp + kasa za tokeny lub za przedmioty z tokenow

sciągnąłem, zeskanowałem, jest dodane na 1 stronie w Spolerze szarym:D ;)

osoby które wypróbują ten skrypt, mogłyby napisać obszerniejszy opis:)

Have Fun

Opublikowano

skizy chetnie bym wypróbował ale nie chce mi sie skompilować wyskakuje problem z "javac" czy jakos tak i tak samo mam z skryptami z głównej strony bota i mogę używać tylko te co były skompilowane od początku ;/ umiesz może coś na to poradzić mam najnowsza jawe i nic nie pomaga a po pewnym update zgubił mi się skryp na ivy i zastąpił mi się jakimś dennym ;/ który z resztą i tak nie działa :( a do tej pory na bocie udało mi sie nabić w 1,5 tygodnia z 74-99 fletching i w 2 dni z 70-87 cooking :D no i w 3 dni z 60-89 wc xD ale jak by było więcej skompilowanych skryptów od początku było by fajnie :) aha a co do powerironminer skrypt tak sie nazywa to on nie działa sam muszę kopać iron w falador a on tylko mi dropi te iron te skrypy w tym bocie nie są dobrze napisane jak ktoś by to mógł poprawić bo więcej jest pewnie takich osób co wyskakuje im taki sam błąd przy kompilowaniu ;/ ci co maja takim sam błąd co ja to wiedzą o co mi sie rozchodzi :( jak kiedyś miałem win xp to umiałem sobie dodawać sam skrypty a na viscie już tego nie umiem i to mnie dołuje na moim laptoku ;/

Opublikowano

no nie wiem, mi się skompilował bodajże wysokczyły 2 pliki .class z tego, ale nawet nie mam czasu wyprobować szczerze teraz nie gram w RS, tyle co co raz włączyć ;P i no na forum zajrzec:)

odnośnie FOG wyskakuje jakaś notatka , ale no mi sie skompilował także tego:) czasami nie chce się skompilować ze wzgledu na błędną nazwe może po prostu:) jeśli tak to ona sie pojawi w wierszach poleceń, jeśli to inny błąd to raczej nie pomoge;)

Opublikowano

ludzie mam problem znalazlem bota do dungeoering (tak dobrze napisalem) ale jest on w formacie .jar zmieniam nazwe na .java a on sie nie zmienia mam win7 pomoze ktos?

Odpisujesz na moj post? Dodaj @Aintence jesli chcesz abym go zobaczyl.

4F6xoLt.jpg

Opublikowano

ludzie mam problem znalazlem bota do dungeoering (tak dobrze napisalem) ale jest on w formacie .jar zmieniam nazwe na .java a on sie nie zmienia mam win7 pomoze ktos?

Jak masz bota w formacie .jar to wrzucasz go do folderu RSBot/Scripts/Precompiled ;)

stefcio55.png
Opublikowano

miedzy drynor a lumbridge jest fajne miejsce z yewami niedaleko banku chyba najlepsze dla facc

przydal by sie jakis bocik ktory plynnie by chodzil po tych terenach ;)

ale i tak odemnie masz 10/5 za wstawke ;)

Opublikowano

między draynor fajnie by było gdyby był bo chyba nie istnieje jeszcze tam

Odpisujesz na moj post? Dodaj @Aintence jesli chcesz abym go zobaczyl.

4F6xoLt.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...