Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne] Tradehacki , Yanghacki , Clon Hacki , Kowalhaki , Itemhack Etc.

MrPiotrek122

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Na prawdę świetny temat :)

Ja również mam nadzieję, że zmniejszy to spam o "yang hacki" "Trade Hacki" itd

A co do TH to uważam, że nie ma czegoś takiego i mam nadzieję, że nie powstanie.

Niektórzy piszą, że jest ale ma go zaledwie kilka osób, ale pomyślcie wcześniej czy później na pewno trafił by on w ręce jakiegoś człowieka, który by go udostępnił... Chodź by pod tym względem żeby się popisać czy coś bo przecież metin jest już z 3 lata więc na prawdę uważam ze jak by był to by ktoś ko udostępnił nawet za opłatą czy coś.

buusaga.jpg

Opublikowano

Badek a w tej bajce były też smoki... TH nie istniał nie istnieje ale może będzie istniał. Temat trafiony ale i tak pewnie znajdą się tacy którzy i tak dadzą się nabrać xD

Opublikowano

chyba każdy który jest na tym forum o tym wie

ale są wyjątki , pamiętam jak kiedyś grałem pierwszy raz w metina

i ukradli mi fms +6 ze koles zmienil na 1 yang heh

a teraz takim noobom ''WITAMY NA MPCFORUM''

Pomogłem daj +? zapewne zminusujesz, ale to zależy od ciebie..

bo przecież nie każdy jest dzieckiem..

Opublikowano

Co do trade hacka to krążą o nim tylko legendy, mało kto go widział, niewiadomo czy naprawde istnieje, ale i tak każdy o nim wie, a większość w niego dalej wierzy.

Bóg to twoje sumienie

Opublikowano

Co do trade hacka to krążą o nim tylko legendy, mało kto go widział, niewiadomo czy naprawde istnieje, ale i tak każdy o nim wie, a większość w niego dalej wierzy.

zgodze sie z toba , to jest legenda :D

Opublikowano

Lipny Poradnik;///Jest cos takiego jak TH dla twojej wiedzy:> na hamachi jest , i na dedyki slabo zabezpieczone:)

Nie bede podawal linku bo Zleca sie nooby;/

zetrax.jpg

Nie jestem najlepszy na świecie, ale lepszych ode mnie nie ma.

Opublikowano

Lipny Poradnik;///Jest cos takiego jak TH dla twojej wiedzy:> na hamachi jest , i na dedyki slabo zabezpieczone:)

Nie bede podawal linku bo Zleca sie nooby;/

nie wierze ;]

Opublikowano

MrPiotrek122 nie sprzeczaj się jak nie wiesz ^^ TH jest na hamachi, musisz być z ofiarą w tej samej sieci itp. jest na zwykle privy By ELI chodzi o to, że wpisujesz id itemka, liczbę kratek jaką zajmuje itd. no i w końcu PL - było na MPC takie coś, ze wysyłałeś pliczek do ofiary, np. jako MH i jak to włączył to akceptowało mu handel. I jak jeszcze raz napiszesz, że nie ma TH to wpadnę w jakąś furię ; p

KONTO NIEUŻYWANE !!!

MOJE NOWE KONTO TO TrueFaith

Opublikowano

MrPiotrek122 nie sprzeczaj się jak nie wiesz ^^ TH jest na hamachi, musisz być z ofiarą w tej samej sieci itp. jest na zwykle privy By ELI chodzi o to, że wpisujesz id itemka, liczbę kratek jaką zajmuje itd. no i w końcu PL - było na MPC takie coś, ze wysyłałeś pliczek do ofiary, np. jako MH i jak to włączył to akceptowało mu handel. I jak jeszcze raz napiszesz, że nie ma TH to wpadnę w jakąś furię ; p

to ze akcpetowalo handel to widzialem ;)

• 2 miesiące temu...
  • 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...