Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne] Tradehacki , Yanghacki , Clon Hacki , Kowalhaki , Itemhack Etc.

MrPiotrek122

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czesc

Sporo osob szuka tzw : yangow hackow , item hackow , kowal hackow , sm hackow itp

Chcialbym wam tu objasnic pare waznych spraw abyscie nigdy wiecej o tym nie pomysleli ;)

YangHack - Hmm to chyba byl 1 chwyt hackerow na kradniecie kont osobom , ktore byly zbyt napalone na korzysci jakie moga odniesc po tym " hacku " ( czyt. keylogger )

Jak to "dziala" ?

Wpisujesz passy i juz nie masz konta a czasami nawet e-maila.

Nie ma i nie bedzie czegos takiego , poniewaz ludzie praktycznie nie maja szans na wlamanie sie do bazy danych.

ItemHack - Na pewno nie raz widzieliscie ogloszenie w grze " moj tata to GM i rozdaje itemki napiszcie na GG : xxxxxxx" etc. Kolejny Fake , poniewaz oni beda chcieli od was passy lub zebyscie wysylali SMS na SM ( game xxxxxx )

Jak to " dziala " ?

Wpisujesz passy i nie masz konta lub chca zebys wyslal SMS na SM .

Nie ma i nie bedzie czegos takiego , poniewaz ludzie praktycznie nie maja szans na wlamanie sie do bazy danych , a mozesz stracic realne pieniadze na ich SM .

Trade Hack - Zaczelo sie od tego ze kiedys osoba o nicku " MrCybuch" wstawil niby TH na privy i ludzie zaczeli sie napalac a to byl zwykly fake...

Jak to " dziala " ?

Podobnie jak ItemHack.

KowalHack - Zapewne Koles bedzie chcial od Cb itemki lub kase , ktorej potem ci nie odda twierdzac ze ma kowalhacka i ulepszy do +9

Jak to " dziala " ?

Dajesz itemki i kase i raczej juz nigdy ich nie odzyskasz.

SM Hack - Cos takiego nie istnieje tez chca od was passy do konta zeby was okrasc , ale nie oznacza to ze nie ma sposobu na darmowe SM

Jest sposob na darmowe SM :

http://www.mpcforum.pl/topic/234542-tut-najlepsze-sposob-na-sm-za-free-lepszy-niz-sponsorpay/

Dam tu kilka filmikow jak naciagaja was ludzie :

http://www.youtube.com/watch?v=5v55ZBnQlEM

-> WIdac ze to screen.

http://www.youtube.com/watch?v=PQEopjmsi5I

-> Pokazac kazdy umie.

http://www.youtube.com/watch?v=jLmbAIJD4xE

-> Strona na ktorej wyludzaja passy ...

http://www.youtube.com/watch?v=ZBxPxFfuo1o&feature=related

-> Chce ID i haslo , przerobil screena w paincie ...

Jest tego duzo wiecej

Mysle ze teraz rozumiecie co to sa za "hacki" i nie dacie sie oszukac

Jezeli zgadzasz sie ze mna nagrodz mnie +

Opublikowano

Dobry pomysł dla newbie. Sam kiedyś przeszukałem 50 stron w google w poszukiwaniu yang hacka ;) piękne czasy ^^

Leci +

65ef1c8a0c2b4755755980e.png

Opublikowano

Dobrze ze powstal taki temat bo teraz coraz czesciej newby szukaja trade hackow masz plusa ;]

a trade hack istnieje... tylko ze wiekszosc to keylogery mozesz to dopisac ;P

Opublikowano

Do większości hacków można się domyślić że to nie przejdzie...

Np. taki yang hack. Ten hack musiał by się włamać do bazy danych, albo kowal hack. Szanse na ulepszenie są ustalone i nie da się

ich zwiększyć jakimś hackiem bo też musiało by się włamywać do bazy. I reszta tych śmieci... wszystko działać by musiało tak samo.

1292102632u115053.png

Legenda
Opublikowano

Świetna praca może to uświadomi niektórym osobą jak można szybko stracić dorobek na który pracowali. Oczywiście leci +

exModerator Metin2 | exModerator DOTA

Opublikowano

SM hack istniał i istnieje jeszcze na paru priwach.

Jest to skrypt, ale newbie mogą to potraktować jako HACK.

02758850976702993171.png
Opublikowano

Z jednym się nie zgodze. Na Priv Serwy istnieje TH na PLa też ale naprawde bardzo mało osób go ma a na privy był na MPC ale linki wygasły.

dbsygnatura.jpg

Opublikowano

Do spisu dodajcie! Albo od razu jakiś tutorial użytkownika działu Metin2 xD

roomy.png

Wczoraj do ciebie nie należy. Jutro niepewne... Tylko dziś jest twoje.

Opublikowano

SM hack istniał i istnieje jeszcze na paru priwach.

Jest to skrypt, ale newbie mogą to potraktować jako HACK.

chodzi ci o te wyslanie SMS i doladowuje ci taniej SM ?

Opublikowano

Dobry pomysł z tym przewodnikiem że tak powiem

:) kolega się na TH złapał i go okradli ;/

jestersplash2.jpg

Opublikowano

Przepraszam, lecz muszę to powiedzieć. Trade Hack istnieje. Na globalnym polskim serwerze ostatnio okradziony w taki sposób. Nie będę się chwalił co to było, ale item warty 800kk+. Może nie jest publicznie dostępny, ale istnieje...

Opublikowano

Moim zdaniem jest Trade Hack bo sam stałem się ofiarą. Nie chcecie mi wierzyć to nie wierzcie ja was namawiać nie będe :)

hmm YangHack? jest na privy czyli bug na kase kupujesz coś taniej a sprzedajesz drożej

1356721310-U739101.png

Opublikowano

Nie będe się z wami kłócił o trade hacka , ja w niego nie wierze . Nie widziałem , nie słyszałem więc nie wierze . A Up , to nie jest yanghack , tylko yang bug = , =

Opublikowano

Przepraszam, lecz muszę to powiedzieć. Trade Hack istnieje. Na globalnym polskim serwerze ostatnio okradziony w taki sposób. Nie będę się chwalił co to było, ale item warty 800kk+. Może nie jest publicznie dostępny, ale istnieje...

nie wierze w te bajki

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...