Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Ss]Co 1Hit Robi Z Dziećmi

PRO user

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Gdy expiłem na privie w v2 zobaczyłem dziecko na 1hicie.Oto fragment naszej rozmowy.(Od początku do około połowy)

1213204133.jpg

Potem mówił że mnie rozwali jak będzie mia.ł (tu ni powiedział)

Ja się zapytałem czy miecz+2 na PL.

Powiedział że ma tam 79 lvl i eq+9.

To ja zapytałem się o nick królestwo oraz świat.

I wtedy przestał odpowiadać.

Wniosek.

Gdy spotkasz n3o zapytaj się o to czy gra na PL jak powie że ma lvl 60+ powiedz mu że chcesz się spotkać xD

Opublikowano

i poco było robić tego hacka tera każdy dzieciak z tym biega i myśli że dobry tak samo dgm czy jakoś tak poco to komu uczciwy gracz tego nie ruszy tylko 10 letnie dziecko i tyle

Opublikowano

i poco było robić tego hacka tera każdy dzieciak z tym biega i myśli że dobry tak samo dgm czy jakoś tak poco to komu uczciwy gracz tego nie ruszy tylko 10 letnie dziecko i tyle

Opublikowano

Takie dzieci właśnie psują imię Metin2. I już Metin2 jest uznawany jak Tibia. Przez n3o

Piszę poprawnie po polsku!

cbe1f3897d194e22ac3eac7696ac1c74.0.gif

beza.png

Opublikowano

Hahaha ;DD dobre ostatnio spotkałem na iMetin2 dzieciaka 85+ lvl, dropka mi zbijał (misje u biologa ...) wbiłem ninją 83 lvl eq takie lamerskie że lepiej nie bd gadał (no dla niektórych to co ja miałem było pro podniecali się abs na magie i silny na ludzi xD), bez kd bez stalki błyski zamiast smoczych.Gościu wbił na swoją ninje 85+ lvl stal +9 bezdy +9 i mi pisze że teraz padam ^^

Ja:

No to dawaj

On:

Atakuje, pada na 3 skille xD, pisze że lece do gma za hacki ^^ (nie jestem noobem i nie gram na takim złomie jak dmghack,1 hit killer bo gra jest przez to bez sensu)

Ja:

Dawaj, podać Ci nick ??

On:

Myślisz że nie znam ?

Ja:

Ja nie myślę ja to wiem ^^

Potem zaczął się rzucać padł z 3-6 razy, napisał mi dokładnie tak :"ide na konto brata masz pzresrane" . Poczekałem 10 minut nikt nie przyszedł wbiłem dropkiem, i dropałem ;D. Pro, pamiętaj ^^ wspomnienie o spotkaniu w PLu to tylko 1 sposób na n30 ;p ;D

Prócz tego dzieciak zrobił około 15 błędów ortograficznych ^^

@Up

Zgadzam się w 100%

Opublikowano

Gdyby było coś takiego jak HackShield na n3o tylko nie HackShield a N3oShield

Piszę poprawnie po polsku!

cbe1f3897d194e22ac3eac7696ac1c74.0.gif

beza.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...