Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co Według Was Może Się Kryć Pod Gwiazdkami ?

Amok

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam !

Kolega zadał mi zadanie i nie wiem co może się kryć pod gwiazdkami , może ktoś z was mi powie :P

****os

Próbuje wszystkiego i nie wiem co to może być ;p

Pomózcie !

gtav2.png

Opublikowano

mogą być tylko 4 literki pod jedną * jest jedna literka ... próbowałem Termos ale nic ;pp

gtav2.png

Opublikowano

może spróbuj napisać takie coś jak napisali do firefoxa że "odgwiazdkowywuje" ale nie przeglądarke tylko twojego kolege :)

Oddajcie minusy! :(

Opublikowano

Możecie wpisywać kilka opcij co komu wpadnie do głowy tylko 6 literowe i kończące się na os ! :P

gtav2.png

Opublikowano

masz :P

http://www.mpcforum.pl/topic/171237-tut-jak-odgwiazdkowac-haslo/

||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||

76561198014515809.png

||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||

Opublikowano

masz :P

http://www.mpcforum.pl/topic/171237-tut-jak-odgwiazdkowac-haslo/

Ja pierdole ty jesteś taki głupi czy tylko udajesz?

To jest tut jak odgwiazdkować hasło które wpisujesz.

Ja pierdole.. nie wytrzymuje

Opublikowano

Ja pierdole ty jesteś taki głupi czy tylko udajesz?

To jest tut jak odgwiazdkować hasło które wpisujesz.

Ja pierdole.. nie wytrzymuje

on się tylko nabrał na mój żarcik :)

Oddajcie minusy! :(

Opublikowano

Ja tam uważam że pan który zakłada topic tylko nabija posty.

76561198014515809.png

Admin Cienia
Opublikowano

Co za durne pytanie a czuje że spalił. Najprawdopodobniej to będzie kosmos ale problem w tym że nie znajduje się pod gwiazdami lecz gwiazdy w nim.

Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM

Opublikowano

mentos ? ^^ x dd

1K odwiedzin

^^ ale podnieta ;d

150 postów i Beginner ^_^

Postawienie mi + oznacza to, że doceniasz moją pomoc co mnie motywuje do lepszej pracy na forum ; ).

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...