Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam posiadam 92lvl nukera bicheon/light/cold mastery sa rozdane do 83lvla i potrzebuje wyfarmic gdzie 1kk+ sp ale nie wiem gdzie najlepiej by szlo zeby na bocie leciec

Wersja ISRO

aKiMaLaGa

WoSuAaAaAp

KwiKwiChrumChrum

•  
  • Zbieram Minusiki.

Opublikowano

dobij 105 i farm w job cave, albo chociaż 95 i może załapiesz się do pt alex i tam pofarm. Bo tak to w jg cave daleko chodzić :P

no ew. na mobki 90 i jakieś zajebiste party

LifeSro

FusionRoad

Opublikowano

Teraz jestem ff do 94lvla gdzies to 11lvli z masterami na 94lvlu moze byc ciezko;/

aKiMaLaGa

WoSuAaAaAp

KwiKwiChrumChrum

•  
  • Zbieram Minusiki.

Opublikowano

podfarm teraz na mobkach 90lvl tyle, żebyś miał sp na samo mastery 94-105 i na gap 0 idź do cave job i farm. Najszybciej i najlepiej.

LifeSro

FusionRoad

Opublikowano

valenar tos teraz mu poradzil ma ladowac w same mastery i isc na moby 100++ ze skilami 90++ zeby je meczyl 3-4 skilami i jak napisales ma farmic na gapie 0 to sie chlopach wyfarmi na gap 0.Ja ci radze zostac w jangan cave na mobach 90++ kup dobra bron zeby miec moba na strzala , moze i dlugo sie idzie na spota ale tam teraz jest pustka wiec jak dobrze poszukasz to znajdziesz spota gdzie bedziesz tylko sam lub jak ci sie uda to w pt .To tyle mojego zrobisz jak uwazasz

Opublikowano

No tak mam sosa sworda ale te questy w job cave nie zaleza od gapu czy -9 czy 0 zawsze sie dostanie tyle samo sp.

Ale wbic trzeba ten 105lvl narazie mam 92 i ff do 83 + 500k+ sp;/

aKiMaLaGa

WoSuAaAaAp

KwiKwiChrumChrum

•  
  • Zbieram Minusiki.

Opublikowano

tyle ze na qestach 1kk nie wbijesz zreszta jak juz pisalem ze skilami 90++ duzo sie tam nie nabijesz to bedzie meczenie mobow na kilka skili

Admin Cienia
Opublikowano

Powiem ci szczerze że sp lepiej idzie na mobach niższych ale tam gdzie jest więcej. Nikt mi nie zarzuci kłamstwa bo osobiście sprawdzałem na sbocie. Pamiętam jak się farmiłem w cave to siedziałem na mobach 3, 4 lvl niżej i szło lepiej.

Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM

Opublikowano

(modkowie nie czytają) emerso co Ty kur** odpierdalasz ? gówno wiesz i tyle lol(ponowna prośba)

Właśnie na questach w job cave się farmi z dobrym party ok. 70k/24h a nawet dużo więcej więc nie pier*** mi, że na mobkach o 4lvl-e niższych bd miał więcej !

Poza tym chodzi o party... jak nie może sobie zorganizować pt to trzeba się męczyć na takim -9 przez 2-3 miechy O_o

#edit

sorki się uniosłem, ale jak mi taki wyjeżdża to po prostu :angry:

LifeSro

FusionRoad

Opublikowano

Ale w job cave sie zbiera itemki questowe, postaram sie zrobic zeby miec light skile na 100+

W Job Cave sie samemu czy w pt chodzi?

aKiMaLaGa

WoSuAaAaAp

KwiKwiChrumChrum

•  
  • Zbieram Minusiki.

Opublikowano

party oczywiście. Nie wiem czy wiecie, ale expienie w silkroadzie jest w party kilka razy lepsze :P ...

Szukaj party gdzie się da...

LifeSro

FusionRoad

Admin Cienia
Opublikowano

Czasem party jest takie chujowe że lepiej expić samemu. ;) Znaleźć party małe piwo, znaleźć dobre party to jest wyczyn. ;)

Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM