Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema :D

Prosze was o napisanie mi bota w auto it3 , nie pisze tego w tym toppicu : http://www.mpcforum.pl/topic/227791-prosby-problemy-pytania/

bo to pojebany pomysł wg.mnie ponieważ tam nikt nie zauważy mojej prosby :P

Chodzi i bota który bedzie działać zminamiliowany ( komedna "send Keys [chyba]) i wysyłał spacje do nostale...

Do belliar12:

pic.jpg

Tak to dla ciebie glupi modzie =.= bana mi dales za to ze buga znalazlem na NosDolce, wystarczy zmienic kraj na Chiny dupku i to nie jest zaden przekręt. dlatego odjeb sie odemnie :)

Kto pomoze ma + :)

Chodzi o to, zeby WYSYLAL spacje do okna nostale i zeby bot bil profesje :) I ZEBY NA ZMINIMALIZOWANYM CHODZIL !! TO NAJWAZNIEJSZE !!

Pozdro :)

Zapomnialem dodac:

Jak mi tego posta zamkniesz, to oznacza ze jestes glupim hujem, a jak nie to spox modem ;)

A jak zamknie mi ten toppic to bocika na PM prosze xD

Opublikowano
Prosze was o napisanie mi bota w auto it3 , nie pisze tego w tym toppicu : http://www.mpcforum....oblemy-pytania/

bo to pojebany pomysł wg.mnie ponieważ tam nikt nie zauważy mojej prosby :P

Ten pomysł jest po to żeby uniknąć spamu... nie ściemniaj, że nikt tej prośby nie zauważy...

PS

Radze Ci ogarnąć wulgaryzmy i usunąć ten obrazek. (za obrazę kidmoda jest chyba ban :]

1359062624-U334301.png

Opublikowano

szkoda takich dzieci neo na forum, tyle botów a nawet zadnego mu się nie chciało sprawdzić czy nawet poczytać o możliwościach ( są 3 takie dostepne na forum )

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...