Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ban

Paweł88888888

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

mi też zbanowali konto na pl1 i piszą że Konto zostało zablokowane bezpowrotnie bez prawa do reklamacji czy to prawda cz na przykład po 30dniach odblokują??????????????????????

Opublikowano

mi też zbanowali konto na pl1 i piszą że Konto zostało zablokowane bezpowrotnie bez prawa do reklamacji czy to prawda cz na przykład po 30dniach odblokują??????????????????????

<face_palm>

Skoro napisali, że bezpowrotnie i bez prawa do reklamacji to Ci już nie odblokują ;x

Opublikowano

<face_palm>

Skoro napisali, że bezpowrotnie i bez prawa do reklamacji to Ci już nie odblokują ;x

Mi tak pisali a naprawdę odblokowali po 3 dniach.

550W OCZ Fatal1ty Modular SLI, AMD Phenom II X4 960T BOX (3.0GHz, Quad Core, 6MB, 95W, AM3), ASRock 870 870 Extreme3, DDR3 4GB 2000MHz PDP Patriot PGS Sector5 Low Voltage (2x2GB, DualDDR, CL9), Radeon HD6770 Sapphire 1024MB GDDR5, DP, HDMI, DVI, PCI-E 850/4800, SilentiumPC Brutus 410 Pure Black

wqdz690429546a.jpg Piszę poprawnie po polsku.

Opublikowano

Mi tak pisali a naprawdę odblokowali po 3 dniach.

heh też dostałem może za jakieś odpowiednie pismo do nich z przeprosinami może by odblokowali?

Opublikowano

@UP

Co rozumiesz przez słowo dobrze? Daj pare wskazówek na przyszłe bocenie xD

@Edit odbanowany (O ile w ogóle zbanowany) Ale te wskazówki i tak chcę :D

Opublikowano

A właśnie ja mam tak że jak loguję się na 1 z kont to na pl1 nie mogę się zalogować wyskakuję mi ten błąd śmieszny:

Raport o błędach

Wystąpił błąd, proszę spróbuj za kilka minut jeszcze raz. 

Zapomniałeś swoich danych dostępowych?
Przyślemy Ci Twoje hasło.

Wie ktoś może ocb. ? Mam też tak często na pl2 na innym nowym koncie i już nie wiem co robić a na pl1 to dobre konto bardzo miałem : /

zakaz handlu

Opublikowano

A właśnie ja mam tak że jak loguję się na 1 z kont to na pl1 nie mogę się zalogować wyskakuję mi ten błąd śmieszny:

Raport o błędach

Wie ktoś może ocb. ? Mam też tak często na pl2 na innym nowym koncie i już nie wiem co robić a na pl1 to dobre konto bardzo miałem : /

nie spoko miałem to samo, to chyba nie ban, tylko ich wieczne i kochane problemy z DO, po kilku próbach udało mi zalogować :D wiec chyba nie ma się czym martwić :P

Opublikowano

nie spoko miałem to samo, to chyba nie ban, tylko ich wieczne i kochane problemy z DO, po kilku próbach udało mi zalogować :D wiec chyba nie ma się czym martwić :P

przed chwilą znalazłem na forum wypowiedź ENDI:

Na razie oficjalne stanowisko w tej sprawie jest takie:

Na skutek błędu skryptu zostało zablokowanych wiele kont. Błąd ten zostanie w ciągu kilku następnych godzin skorygowany. Uprzejmie prosimy o cierpliwość.

Opublikowano

Szanowny(a) Graczu,

podczas rutynowej kontroli stwierdziliśmy, że na Twoim koncie dochodzi do naruszenia naszych Ogólnych Warunków Handlowych - wykryliśmy używanie bota.

Konto zostało zablokowane bezpowrotnie bez prawa do reklamacji.

Dziękujemy za wybór naszych gier.

Z poważaniem,
Twoja Ekipa Bigpoint.

--
Bigpoint Support

... Troche lipa xD "rutynowa kontrola" już to widze xD

zakaz handlu

Opublikowano

Oni myślą, że nas się pozbędą 1 miesiąc i znowu będzie FE xD. Bociarze będą cały czas. Odziwo konto którym bociłem ostatnio ok. 2tyg, temu nie dostało bana o.O. Zastanawia mnie na czym polega ich skrypt

Opublikowano

Ja jade na niewidce 24/7 i jakos nie dostałem bana :)

Bigpoint ma tylko skrypty na ibota który zbiera niewidoczne paczki przez co da sie namierzyć bociarza :)

Udobot jest inaczej zbudowany i jakos inaczej zbiera nie wiem na czym to polega ale watpie zeby mieli gotowy skrypt.

Ze niby co bede sobie zbieral paczki i dostane bana a jak jade na bocie to nie?? xD

Opublikowano

Raport o błędach

Oprócz www.darkorbit.pl

jest

darkorbit.wp.pl tam ci zadaiala

sygna.jpg

Gość Pan Maciek
Opublikowano

Każdy bot jest do wykrycia, bo łączą się przez Proxy...

Wydaje mi się, że na tym polega ten ich skrypt :)

Opublikowano

wydaje mi się żę Proxy nie ma tu znaczenia,

pewnie się myle ale myśle że to może być tak że mają jakiś skrypt który "przeglada" nam dziennik w DO, i jeśli zauważy że np. strasznie regularnie wpada nam urka , gg czy pd, że co określony czas pada ten sam alien , i jeszcze codziennie o podonych godzinach, to .... baanik <_< ale to tylko moje luźne przypuszczenia :P

Opublikowano

yyy ???. Każda skrzynka ma swój kod, każda skrzynka jest inna. 100 skrzynek ma specjalne kody które nazwano "honey boxami", zaprogramowali te boxy tak, że tylko boty je zbierają. Nie wiem co tu jest związanego z proxy ale może...

550W OCZ Fatal1ty Modular SLI, AMD Phenom II X4 960T BOX (3.0GHz, Quad Core, 6MB, 95W, AM3), ASRock 870 870 Extreme3, DDR3 4GB 2000MHz PDP Patriot PGS Sector5 Low Voltage (2x2GB, DualDDR, CL9), Radeon HD6770 Sapphire 1024MB GDDR5, DP, HDMI, DVI, PCI-E 850/4800, SilentiumPC Brutus 410 Pure Black

wqdz690429546a.jpg Piszę poprawnie po polsku.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...