Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć. Chcialbym się dowiedzieć coś na temat postawienia własnego privata . Pytanie te zadaje osobom doświadczonym którzy mają pojęcie . A dlaczego sie pytam ? . Otóż ostatnio grałem sobie na privatach typu ZSZC no i tak nagle przeglądając sobie forum i czytaja rozne topic-i nie wiem dlaczego ale podjarałem się własnym privatem , chciałbym zacząć robić coś konkretnego w tym kierunku . Stworzyć , pracować nad czymś bardzo przyzwoitym , ulepszać itp. tylko potrzebna mi początkowa pomoc i mniej wiecej info co i jak sie z czym je. Mam dużo wolnego czasu i myśle że gdybym zaczął się poważnie tym zajmować to z pomocą kogos jeszcze zrobili bysmy jeden bardzo dobry Polski Privat. Fundusze mam , Kompa bardzo dobrego , Neta też ;) prawie jak dedyk ;) . komp 24/7 chodzi wiec z hostowaniem nie ma problemu. Jeżeli ktoś byłby chętny nad pracą czegoś wiecej niz zwyklego amatorskiego privata to niech tu napisze jakiś kontakt do siebie. Napewno sie jakoś dogadamy ;) i obiecuje ze napewno bedzie troche pracy ale to potem się zrekompensuje ;).

TEMAT założony dla osob którzy mają wiedzę o robieniu Privatow. Jesli znasz sie mniej na privatach to nie pisz . porzebuje profesjonalnej pomocy ;) . ps.. Chęci są a to najważniejsze ;)

Opublikowano

w tej chwili ruszyl SSE polski wiec nei widze wiekszego sensu a roboty jest przy tym tyle ze w pale sie nie miesci o ile mi wiadomo wiec co narazie sie nie lap i w dodatku za dedyka ; / jeszcze nie czas na Silkroad w takim stopniu

29980.gif

sygnaj.gif

fwiqae.png

Admin Cienia
Opublikowano

Na dodatek aby zakładać prywatny serwer trzeba potrafić programować, narazie możesz pobawić się w emulacje serwera.

Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM

Opublikowano

w tej chwili ruszyl SSE polski wiec nei widze wiekszego sensu a roboty jest przy tym tyle ze w pale sie nie miesci o ile mi wiadomo wiec co narazie sie nie lap i w dodatku za dedyka ; / jeszcze nie czas na Silkroad w takim stopniu

Mógłbyś podać jakiś link do pobrania i ewentualnie jak zagrać na tym polskim SSE serwerze? ;p

Z życiem o wszystko gram, znaczoną talią kart 

I robię to dobrze, tak że wchodzi w krew to nam #WALTER WHITE "

Opublikowano

ok więc jak możecie to podajcie mi linka skad moge ściągnąć emulator i ogolnie wszystko co mi potrzebne żeby postawić server. byłbym wdzieczny . o programowanie sie nie martwie dam sobie rade. potrzebuje tylko plikow i mniej wiecej instrukcji krótkiej jak uruchomić takowy server by mogli ludzie na niego wejsc. dalej sobie poradze.

Admin Cienia
Opublikowano

Wszystko jest, wystarczy nie być leniem spojrzeć dwa tematy nizej.

Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM

Opublikowano

Cain serwer nie jest niemiecki po prostu Pax pewnie ma jakies uklady z tymi od g-sro i daje im pliki a samo SSE wystartuje po naprawieniu wszystkich blędow tak jak to pisal Ace

Więc nie macie sie co martwic SSE dalej bedzie polskim serwerem i to mnie cieszy :)

PS. e tam nikt nie zauwazy :D A tak wql ty beta tester ?

"Istota zamienia się w popiół, który okrywa wszystko wokół, ukrywa każdy szkopuł następnie jak widoczność po zmroku znika z widoku"

Opublikowano

@up No tak masz rację. :) Chodziło mi o to, że teraz SSE działa, ale jako G-Sro.

Bo jeszcze szukamy bugów. ;) Jak skończymy, to Pax otworzy serwer. ;)

P.S. Kurde napisałem, to samo co Ty! xD ( W pewnym sensie )

Jeden z niewielu użytkowników, którzy pamiętają początki tego forum.

85.jpg