Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nakarm Psa

Rekomendowane odpowiedzi

Admin Cienia
Opublikowano

Przelej im na konto 2 stówy zamiast pisać takie tematy i męczyć ludzi by w to klikali. ;)

Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM

Opublikowano (edytowane)

klikać klikać a nie temat na drugiej stronie..! mam gdzieś doubla, siedzę tu od 2006 a i tak mam za mało postów a sprawa jest jak najbardziej słuszna..!, lecimy lecimy nie spać ;)

Makin: ej no ;d nie dam Ci warna przecież :P

Edytowane przez Lord Makin

2006-2010

Opublikowano

Żal co ludzie robią z psami jak można być na tyle głupi by zabrać psa a po 7 dniach wywalić albo młode wywalić jak się psa nie pilnuje to puźniej tak jest tylko zj.. tak robi ja mojego psa nigdy bym nie wywalił

Opublikowano

D&G jak widac pod twoim avatarem jest ''MPCSponsor'' wiec zamiast bezsensownie sponsorowac forum lepiej przelac moze na dokarmianie psow? albo tak jak up napisal na pajacyka? a jesli dla cb kilka klikniec w celu nakarmienia psa to problem to jakim cudem nabiles ponad 16k postow? lepiej przemysl to co piszesz a nie na dodatek spamujesz rzeczami typy ^^ nie wiem czy ranga na foruma Albert Einstein do ciebie pasuje...

Zgadzam sie z upami KLIKAC CODZIENNIE!

58571518-31d7-fae7-10f7-b6d66f065f70-banner.jpg

Zbieram -

Opublikowano

dajcie mi kota, to nakarmię psa ...

@up

pod moim też i co ? Wolę żeby mi się lepiej spędzało czas, niż wydawać kasę na czyjeś kundle ... jeśli był bym w potrzebie to znając życie nikt by mi nie pomógł. To nasza kasa i robimy z nią to co chcemy. A że Tobie żal dupsko rozwiera to nie nasz problem.

Opublikowano

Wlasnie w tym problem ze to nie sa CZYJES kundle tylko psy ktore przez dzieci takie jak ty ze cos sobie umyslisz i sie tym nudzisz, musza teraz glodowac a co macie z tego ze dacie kase na mpc??? nic a wspomagajac schronisko mozesz przynajmniej komus pomoc

nie bede sie tu juz wypowiadal ja mam swoje zdanie ty swoje...

58571518-31d7-fae7-10f7-b6d66f065f70-banner.jpg

Zbieram -

Opublikowano

Wybacz panie "dorosły" za mą wielką niekompetencję, nie wiem co we mnie wstąpiło, teraz możesz mnie skarcić ;<

Sry, ale mam w domu psa i kota, w wieku 17 lat, mieszkam sam, więc nie pierdziel mi tutaj o wielce dorosłości i odpowiedzialności. Są to moje psy i traktuję je na to jak sobie zasłużyły, a to że "dzieciaki" nie potrafią się zaopiekować zwierzęciem, to wtedy rodzice/ opiekunowie powinni się nim zająć, albo oddać w DOBRE ręce.

Co mam z tego że dałem kasę na mpc ? W sumie nic, bo kasa poszła na serwer abyśmy MY wszyscy mogli normalnie na nim siedzieć, pisać posty, uczyć się. A co masz Ty z tego że np. dajesz kasę na te całe śmieszne "Smocze monety" w Metinie ? Nic, po prostu płacisz za utrzymanie serwera gry. A przecież kasę można oddać na biedne porzucone pieski :<

@down

Mi to obojętne.

Opublikowano

a to że "dzieciaki" nie potrafią się zaopiekować zwierzęciem, to wtedy rodzice/ opiekunowie powinni się nim zająć, albo oddać w DOBRE ręce.

Albo niech giną, co?

124nw.jpg

Mój nick na privach: Chelsea.

Opublikowano
Akcja zakończona!

Wszystkie psy zostały nakarmione! Dziękujemy :)

75 psów ze schroniska w Gaju i 45 psów ze schroniska w Kaliszu otrzyma paczki z karmą od Szerloka - to w sumie 120 nakarmionych czworonogów!

17 psów znalazło nowy dom.

Mam nadzieje że klikaliście, zwierzęta mają takie życie właśnie przez - nas ludzi, więc i tak już siedząc na pupie przy monitorze można machnąć te 3 kliknięcia i pomóż im, one też żyją i czują a życie trzeba szanować (szkoda że w większości rozumieją to Ci którzy nie mają go kolorowego, ale nie tylko...).

Pozdrawiam i dzięki dla tych co kliknęli ;)

2006-2010