Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

War Rock Problem

bielan23

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema Zainstalowałem War Rocka I Po Zainstalowaniu Włączyłem go, Dałem Start Game i Nagle Pokazał Się Czarny Obraz,Potem Się Wyłączył I Wyskoczył Błąd Direct3D . Może ktoś Wie Co Zrobić?? Albo Poda Stronę Z Direct3D Do Pobrania?? Za Pomoc + Albo - Jak Kto Woli.

post-137798-0-55820500-1292253871_thumb.png

Opublikowano

Mozesz go pobrać z tej strony:

To jest ukryta treść, proszę

Pierwsza osoba, w historii MPC Forum.pl która przekroczyła kamień milowy 100d online.

32Aef.png

By Alicexcullen

"So many people will idolise, while their own success is in their reach... Don't forget, you're able to design your own universe."

Opublikowano

zmienili adresy nie działają haki aktualnie

John_Cena_Signature_by_RomRomz.png

Moje dokonania :

[x]50 Posts

[x]100 Posts

[x]150 Posts

[x]200 Posts

[x]250 Posts

[x]300 Posts

[x]350 Posts

[ ]400 Posts

[ ]450 Posts

[ ]500 Posts

Opublikowano

wydaje mi sie ze porpostu to wina kompa, nie obsluguje on grafiki 3D na poziomie WarRock'a. Ale to tylko moja opinia nie wiem czy mam rację ;P

Pierwsza osoba, w historii MPC Forum.pl która przekroczyła kamień milowy 100d online.

32Aef.png

By Alicexcullen

"So many people will idolise, while their own success is in their reach... Don't forget, you're able to design your own universe."

Opublikowano

myslalem o sterownikach czy napisac ale nie bylem pewien... Update'nij sobie sterowniki Direct 3D i powinno hulać ;)

32Aef.png

By Alicexcullen

Opublikowano

Ściągnij Direct'a 9.0c...

Lub reoinstal WR, być może gra próbuje się właczyć w rozdzielczości, której komputer nie może "odpalić"...

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...