Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Źle Czy Dobrze?

NupBuster

Źle Czy Dobrze?  

19 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy to ?le, ?e teraz nie interesuje si? dziewczynami?

• Nie
      11
    • Tak
      8

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

jak w temacie, ankiecie :D

@edit Mam 12 lat, a w sensie takim, że na razie w klasie żadna mi się nie podoba, na dworcu nooo to czasami, ale nie zawsze trafi się ładna xD

||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||

76561198014515809.png

||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||

Opublikowano

a ile masz lat?;D

No jeśli masz jakieś priorytety czyli na przykład nauka to możesz nie chcieć mieć teraz dziewczyny, ale jeśli w ogóle się nimi nie interesujesz, nie "jarają" Cię to może w innym kierunku idziesz. ;P Może być też tak, że w gronie Twoim nie ma żadnej fajnej dziewczyny, inteligentnej, mądrej, nie ma na czym oczka zawiesić i najwyraźniej w świecie teraz się nimi nie interesujesz. <3

A jak idziesz na przykład na dworzu i widzisz jakąś fajną dziewczynę to nie interesuje Cię ona, nie spoglądasz na nią? xD

I też nie wiem w jakim znaczeniu masz na myśli nie interesuje się dziewczynami. ;D To wyżej to tylko moje przypuszczenia. =)

wubw.gifwubw.gifwubw.gifwubw.gifwubw.gifwubw.gifwubw.gifwubw.gifwubw.gifwubw.gifwubw.gif
Opublikowano

dużo gram, więcej się ucze, może to problem? z chłopakami to tylko na przerwach uprawiamy nasze hobby fingerboarding itp, a w szatni? to się tylko wygłupiamy, i to ostro bo raz jeden prawie wyleciał przez okno z 2 piętra... mam 12 lat

76561198014515809.png

Opublikowano

Nie każdy jest don żuanem od urodzenia.

Przyjdzie czas, że dziewczyny same zaczną się tobą interesować (chyba że jesteś wyjątkowo nieatrakcyjny), radze ci tą szanse wykorzystać ;)

Opublikowano

Wiesz co...

Ja np miałem 1 dziewczynę w wieku 11 lat ale ja jestem dziwny xD

Często w twoim wieku chłopacy nie interesują się dziewczynami ;)

I to twój wybór czy chcesz mieć dziewczynę i czy dojrzałeś do związku z płcią przeciwną ;)

Więc oddaje głos na NIE :)

@UP

Popieram xD

Na mnie leciało 6 lasek i nie skorzystałem :D

ale za to poznałem 1 wyjątkową ^ ^

Kiedyś to były czasy. Teraz już nie ma czasów...

Opublikowano

dobra all po +

@edit dobrze się ucze w klasie, jestem jednym z tych top 5 :D więc niewiem, napewno 2 lecą na mnie.......

76561198014515809.png

Opublikowano

Kurde stary jesteś w wieku w którym średnia długość związku to 3 dni, wykorzystaj to i ruchaj ile sie da haha :D Młode siksy są chętne nowych doświadczeń :P

Opublikowano

@Up

xD xD

@Topic

to że Ci się nie podobają koleżanki to nie oznacza że masz czym się martwić...

@edit dobrze się ucze w klasie, jestem jednym z tych top 5 :D więc niewiem, napewno 2 lecą na mnie.......

To na co czekasz? ruchaj aż się zmęczysz ;)

Opublikowano

o LoL ja nigdy nie miałem takich problemów xD

To normalne w tym wieku ^^ musisz znalezć swoja orientacje teraz, jedni robią to wczesniej inni później.

KOCHAM MINECRAFTA

Opublikowano

Ja mam za to 13 lat . Jestem zawsze dojrzały na Koloniach . ;D

W szczególności na Dyskotekach .

Jeżeli Dasz "Lubie To" Stawiam Piwo

userbar_2.gif

Opublikowano

To normalne przecież w tym wieku.

A na przyszłość to zapamiętaj legendarne słowa Truskiego z forum z kreską

to że nie ruchałeś i nie masz dupeczki to nie znaczy że jest żle

jest normalnie , nie musiałeś jakiś wyścigów robić że ruchałeś jak nie miałeś 18 lat jeszcze i że teraz masz 18 lat i nadal nie ruchałeś , kiedyś zaruchsz wkońcu ładne dziewczyny lub dziewczyny normalne i będzie dobrze

wyluzuj się ziomek i posłuchaj kawałka TRUSKAWY - NAJLEPSZE DUPECZKI RUCHAM

jak on rucha dobre dupeczki ładne dziewczyny

a ty znajdziesz full jeszcze dupeczek i będziesz ruchał full razy

Opublikowano

12 lat to i tak za mało, żeby jakieś "związki" albo pary się tworzyły więc czym ty się przejmujesz. Dojrzejesz do tego to będziesz miał, chyba że bardziej ci się podobają chłopcy to wtedy zacznij się bać.

Mariuszw13.png
Weteran
Opublikowano

ja chodze do szkoly gdzie uczy sie 600osob

i wszyscy na mnie leca , zakochani sa we mnie

a ja ich nie kocham co mam robic???? ;ddd

12 lat ? co juz byc chial,,a'' miec dziefczyne?

haha ja jak mialem tyle lat to mnie tylko dziurki obchodzily

Mam w nosie co mi dasz , ale jak juz to Zbieram minusy

mpccopy.jpg

Co to jest? Ma pięć liter - pierwsza to "K", a ostatnia to "s". Twarde owłosione, w środku ma biały płyn.

Odpowiedź: KOKOS, a ty co myślałeś? ;p

Opublikowano

Wiesz raczej Gejem nie jestem, ale nic przeciwko nich nie mam ;D A to głupie pytanie lubię Dziewczyny, TANIEC, i Kompa :) a czas znajduje na wszystko ;P

2w3xmwh.gif

­

Opublikowano

nie ma sie czym martwic majac 12 lat jeszcze moze nie interesujesz sie dziewczynami ale uwierz od Gimnazjum wszystko sie zmeini hormony zaczna robic swoje ; > NIE MASZ SIE CZYM MARTWIĆ ! = )

1K odwiedzin

^^ ale podnieta ;d

150 postów i Beginner ^_^

Postawienie mi + oznacza to, że doceniasz moją pomoc co mnie motywuje do lepszej pracy na forum ; ).

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...