Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Konwertowanie Item_Proto Clientowego Do Serwera

Gość Emillo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Notepad nie pomoże, hehehe...program odwrotny do tego też mam, ale w wersji szczątkowej, a źródło mi zaginęło, także zanim zrobi się gotowy plik xml trzeba pobawić się 2 minuty. :)) Już nawet raz był tutaj wystawiony na forum

Boo: czyli prawie jak narodziny Frankenstein'a.

http://www.youtube.com/watch?v=UXBdZu82-9A

• Odpowiedzi 55
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ten program ułatwi życie wielu osobom : ) Masz odemnie duuużo + ^ ^

GG:5542533

Bez jakichkolwiek danych,proszę nie pisać w sprawie pomocy...

• 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

DraVee, daj tutaj to poprawię, mimo że mi działa dobrze converter ;]

Opublikowano

up to daj ;) gotowe jeśli możesz działające zapytania do mysql ? okey? dam masę plusów i 5 ;)

Interesuje mnie zapytania od polskiego metina ;d

Opublikowano

Jak już to dalej tak się rozkręci to zrobienie metin2pl będzie kwestią góry 1h :mellow:

@edit

Uważam że powinni podkleić :P

Opublikowano

Dzięki,dzięki zjebałem sobie serwer tym converterem, myslalem ze wszystko pieknie ladnie a teraz ?

Connection refused ; >

Bravo.

Oj minusujcie, tylko, ze ten wasz converter jest wgl nie przydatny gdyż nie poprawnie convertuje nazwy i odpowiednie tabelki więc wgl to shit. nie opyla sie tego używać; >

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Żeby z tego korzystać musicie mieć chociaż podstawową wiedzę na temat baz danych...

Błąd "1136 - Column count doesn't match value count at row 1" zazwyczaj oznacza, że masz w zapytanie jakieś apostrofy lub cudzysłowy nie zamknięte.

Opublikowano

Żeby z tego korzystać musicie mieć chociaż podstawową wiedzę na temat baz danych...

Błąd "1136 - Column count doesn't match value count at row 1" zazwyczaj oznacza, że masz w zapytanie jakieś apostrofy lub cudzysłowy nie zamknięte.

Weź mi tu kurwa nie wyjeżdżaj z brakiem wiedzy na temat tabel, bo ty kurwa dałeś ten konwerter a nie ja więc kurwa ... pozdro.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Mam taki błąd:

1064 - You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near 'Sonanti+9,'Pugnali Sonanti+9','1','1','0','1','52','1','16','0','0','0','1','86" at line 1

Zapytanie wygląda tak:

INSERT INTO `item_proto` (`vnum`,`name`,`gb2312name`,`type`,`subtype`,`weight`,`size`,`antiflag`,`flag`,`wearflag`,`immuneflag`,`gold`,`shop_buy_price`,`limittype0`,`limitvalue0`,`limittype1`,`limitvalue1`,`applytype0`,`applyvalue0`,`applytype1`,`applyvalue1`,`applytype2`,`applyvalue2`,`value0`,`value1`,`value2`,`value3`,`value4`,`value5`,`socket0`,`socket1`,`socket2`,`socket3`,`socket4`,`socket5`,`refined_vnum`,`refine_set`,`magic_pct`,`specular`,`socket_pct`) VALUES ('539',Pugnali Sonanti+9,'Pugnali Sonanti+9','1','1','0','1','52','1','16','0','0','0','1','86','0','0','7','35','63','25','0','0','0','0','0','164','176','200','0','0','0','0','0','0','539','0','0','100','3');

Wie ktoś co zrobić?

我是: Koli :)

TradeHack

kolinew.jpg

userbar2.jpg

bejeweledblitz.jpg

userbar3a.png

ouserbar.png

orleta.png

Opublikowano

nie minusujcie bo program dziala i wszystko jest ladnie tylko wy tego nie umiecie zrobic bo to nie dla dzieci 10 latek moze nie zakumac wiec pierw nauczcie sie podstawowych rzeczy a pozniej bierzcie sie za takie :)

RMCF

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Przyda się bo zrobiłem Psa co bije z krytem 300k :D .Trochę coś chyba popsułem bo sam atakuje.Biega jak wiatr :P .

Pewnie dlatego że to konwerter item_proto a nie mob_proto :P

02758850976702993171.png
  • 11 miesięcy temu...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

ReeeeUppp:

http://speedy.sh/2U9nT/Item-Proto-Converter-up-glinka333.exe
www57.zippyshare.com/v/97953364/file.html

http://www.virustotal.com/file/732bb0d00404587c25452bdf5ff1a321166389a1b0b6d27385a1462f8e169485/analysis/1329500284/

Zna może ktoś lepszy konwerter ?

Dzięki że zreuploadowałeś, wreszcie ktoś pomyślał

sygnature.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...