Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]Z Zombie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Szukałem w Googlach ale nic nie znalazłem (możliwe że to tylko u mnie chociaż kiedyś tak się nie działo na starym privie)...

Do rzeczy... Po zabiciu jakiego kolwiek moba Zombie robi się lag (nie można otworzyć sklepiku wywalić czego kolwiek wylogować się itp.) i wylogowuje po kilkunastu sekundach (do 1 min.)

Na servie sią nowe kamienie metin i w ogóle różne dodatki ale nawet po dodaniu mobów na czyste pliki i tak po zabiciu ich dzieje się jak opisywałem)

Proszę o możliwie najszybszą pomoc ponieważ mam zamiar dodać mapkę z Zombie i będzie cały czas log, log, log ...

Oceń prace nie podoba się daj - (ale najpierw przeczytaj i powiedz sobie szczerze czy wszedłeś bo chcesz to co tu jest czy żeby wykorzystać limit i mieć spokój na dzisiaj z +/-) podoba się daj +...

Opublikowano

Hmm według mnie coś poplątałeś wgrywając te zoomiaczki do swojego klienta.... Sprawdz jeszcze raz i zobacz czy pliki zommbie nie są uszkodzone ;>. To tyle odemnie...

77b11053fa494e9eb77f418a38e6951a.0.gif

Moj Skype: sebol3232. Dzwonic! Napewno pomogę.

Jeśli pomogłem to prosze o plusik :>> Klawiatura nie zje palców :D

sygnaturaiz.jpg

Sygna By Mee

Opublikowano

Hmm według mnie coś poplątałeś wgrywając te zoomiaczki do swojego klienta

Co mogłem poplątać w cliencie jak zombie już tam były ?? A nawet jak bym je sam wgrywał to i tak co ma client do wylogowania wszystkich z całej mapki ???

Oceń prace nie podoba się daj - (ale najpierw przeczytaj i powiedz sobie szczerze czy wszedłeś bo chcesz to co tu jest czy żeby wykorzystać limit i mieć spokój na dzisiaj z +/-) podoba się daj +...