Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Cheat] Free Cursor 0.9

Titokamil

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ja mimo wszystko nie chcę tego uzywać, niewiele daje,a jest duże prawdopodobieństwo że punkbuster to wykryje,bo to też się wskrzykuję w proces gry...

/link poza MPC

• 4 miesiące temu...
Opublikowano

Prostym rozwiązaniem jest ALT + TAB. Albo podczas gry nie gadać na gg i problem z głowy.

Wątpie żeby to wykryło bo dojscie do swojego pulpitu to w końcu nie przestępstwo.

To tak jakby powiedzieć że przez naciśnięcie na klawiaturze przycisku z flagą Windows'a można dostać bana w grze...

ichigonapisblb.png

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Prostym rozwiązaniem jest ALT + TAB. Albo podczas gry nie gadać na gg i problem z głowy.

Wątpie żeby to wykryło bo dojscie do swojego pulpitu to w końcu nie przestępstwo.

To tak jakby powiedzieć że przez naciśnięcie na klawiaturze przycisku z flagą Windows'a można dostać bana w grze...

Nie zawsze, czasami jak wciśniesz alt+tab to pokazuje czarny ekran i nic nie możesz zrobić. Tylko wyłączyć proces w menadżerze zadań. A może wykryć bo jest wstrzyknięty w grę i nikt nie może wiedzieć co to jest, ktoś może pomyśleć że to aim czy esp...

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Prosze o reupa ; /

Dalej nic , autor zapomniał o temacie.

Autorku , śpisz ? ?

Prosze nie dawać mi warna 5%, ale jak już , prosze napisać na pw gdzie mój błąd , poprawie go . Czemu ? Mam 95 % , bardzo proszę o przeczytanie tego tekstu kida/moda/admina/globala ktory wyszukał gdzieś mój błąd , pozdrawiam .

Opublikowano

Niestety- autor tematu od jakiegoś czasu nie udziala się na mpcforum, jak i nie odpowiada na prywatne wiadomości.

Link nie działa, a nikt nie jest "łaskawy" go zreuploadować, więc jestem zmuszony temat zamknąć i poczekać na odpowiedź autora.

Przykro mi, ponieważ programik był fajny :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...