Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie uważacie że metin2.pl pada ?

Z tego co słyszałem zamierzają robić te aktualizacje torrentów aż czity przestana działac,

na dodatek ostatnio kupiłem smierke 7 czysta i jak chciałem włożyć kd nie dało sie.a śmiertelka była czysta,

i jeszcze z tym gównem (torrentem) ma problem 60% graczy .

Opublikowano

60% graczy miało problem ponieważ nowym patch wyszedł a wszyscy na huraaa pobierali od nowa metina :)

a to ze śmiertelką jakiś pojedynczy bóg

a teraz 2 prośby do administratora

1niech pan mi ściągnie 10% ....

2prosze o zamknięcie tematu bo spam będzie ,....

Opublikowano

@up Bóg jest w niebie. Nie wiesz o czym mówisz.

A z torrentem mają ludzie problem bo są po prostu dziećmi, które nic nie potrafią ogarnąć -.- .

Jakoś mi za każdym razem działa, po każdej aktualizacji... A ze śmiertelna po prostu "bug" . Nic więcej.

2009 - słyszysz mnie?

Opublikowano

A ja powiem tak !

Metin2.PL Upada i to dosyć od dawna , np. gdy zaczęto wywalać marmurki Smoków , Ognistych Królów na Agronas to Administracja mówiła że to było specjalnie by coś tam sprawdzić , a każdy wiedział że to Boty włamały się na konto Mistrzowi Gry i dzień później SGM Agronasa został usunięty z posady ... A co do zbroi , wiem tylko to że zbroje do których nie można włożyć KD a są czyste są skopiowane wiem bo na Metin2 US koleś kupił Stalke +9 za 500kk z sklepu i KD nie mógł wsadzić...

Nawet nie wiesz ile razy byłeś obserwowany wieczorami przez Wampiry

wampiry.jpg

Moje Tuty

Opublikowano

kurwa ja jakos dzieckiem nie jestem nikt nie potrafi pomoc. chuj wie czy mam poblokowane porty na routerze czy to wina metina chuj wie.... przedtem gralem teraz nowy net i takie cos ... przedtem [przed atualizacja gralem w metka na nowym necie po aktualizacji juz chuj]

Opublikowano

Ja nie wiem,chciałem poznać wasze zdanie i to że ktoś nie umie z torrentem poradzić to nie oznacza że to dziecko

to naprawde dziwni jestescie

Opublikowano

To oznacza, ze to dziecko bo starsza osoba +14 poradzila by sobie z tym bez problemu. Uwazam, ze nie upada i nie upadnie cause to much moneys ;f

Opublikowano

Ale nie którzy to neosy... jak może Wam upaść Globalny serwer ???... Pomyślcie trochę... Te serwery mają takie zabezpieczenia że nic im z bazą danych nie zrobisz... Co się koleś włamał i GM ukradł to... dał mi silne na P ale po 3 dniach [GM]Xaar napisał i co???... Cofnoł silne z P na M1 !!!!Oni wszystko wiedzą...

Zamknijcie temat lepiej...

Opublikowano

Moje zdanie jest takie

wyraże w %

-Upadnie : 20% (Boty, chakerzy, złodzieje, wspomagacze)

-Nie upadnie: 80% (Zabespieczenia dzieki czemu chaki nie beda chodzic)

Moge rozumiec ze chcecie miec lv. nr. 100 granie to jest motto, ale jak chcecie grac i miec duzy lv. grajta se tam na hakach, ale nie okradajcie ludzi jak jakies neosy i jak juz czitujecie nie czitujcie przy wiarce.

18699036.jpg

Łącza zerwane ! Error !

Opublikowano

Domyslcie sie co sie stanie jak pl padnie. Wszyscy pro gracze straca all itemy.. Pieniadze za ktore to kupowali.. Nie lubie pl'a zbyt, ale spojzcie na to z innej strony.. Powiedzmy FuBu by stracil EQ, pieniadze i 3 lata swojego zycia.

sebekmpc.png

xFire:

peppa1997.gif<- Click

Jezeli chcesz mi podziekowac, daj mi lajka.

Opublikowano

no jak by Taki FuBu wszystko stracił to bym sie cieszył ;) kazdy wie ze szczyci sie swoją postacią jak by była nie wiadomo jak dobra , będziecie pisać ze mu zazdroszcze tu sie mylicie wystarcza mi mój 77 level , Prawda jest prosta FuBu uważa sie na Boga a do boga mu daleko.. :P Rozkmincie jak by PL upadł ile było by ludu na Privkach xD i Stracił bym moje 200zł włozone w PL.. <_< Ale myśle ze to nie realne

Pozdrawiam

1385378412-U477327.png

By Miyoshi

Opublikowano

A ja powiem tak !

Metin2.PL Upada i to dosyć od dawna , np. gdy zaczęto wywalać marmurki Smoków , Ognistych Królów na Agronas to Administracja mówiła że to było specjalnie by coś tam sprawdzić , a każdy wiedział że to Boty włamały się na konto Mistrzowi Gry i dzień później SGM Agronasa został usunięty z posady ... A co do zbroi , wiem tylko to że zbroje do których nie można włożyć KD a są czyste są skopiowane wiem bo na Metin2 US koleś kupił Stalke +9 za 500kk z sklepu i KD nie mógł wsadzić...

omg gość nagrał film jak nie mógł włożyć kd i już zamieszanie.

nie da sie "skopiowac" niczego w metin2 bo to wszystko jet zapisane na serwerze.

jak pl padnie tym lepiej nauczą się że nie wolno uzależnieniem wykorzystywać ludzi takie jest moje zdanie..

Powiedz mi czy to jest ich wina czy tego co jest uzależniony?

Oni nikogo nie zmuszają do wkupywania sm o.O

@Topic Uwazasz ze metin2 upada bo nie działają chety? W takim razie jebnij się w głowę i idź spać ;)

Gdybyś miał własne grę i by ci wszędzie chodziły boty i cheaterzy to byś nie robił wszystkiego żeby temu zapobiec?

Oni to wprowadzają dlatego ze są ludzie co chcą sobie normalnie pograć, nie jak ty.

Zapomniałeś po co sie gra w gry? Dla zbicia czasu i dla przyjemności.

A dla ciebie to już jest taki nałóg ze tak chcesz wbić lvl ze uzywsz cheatow.

W tym nie ma nic fajnego. :rolleyes:

Metin2.pl nie upada bo to nie jest priv żeby nagle padł.

Napewno pojawia sie nowe hacki, spokojnie ;)

;)

Opublikowano

Serwer nie padnie chocby nie wiem co nie dali by mu upasc , tyle co oni kasy zarabiaja na dzieciach isu to masakra nie ma szans zeby global upadl . Poprostu robia wieksze zabezpieczenia i neo placza bo nie moga czitowac? ...

Jeśli spodobała Ci się moja wypowiedz lub porada . Kliknij symbolicznego plusa

Jednak jeśli uważasz , że to co napisałem to bzdura i głupoty stawiaj minus

^^.

Pozdrawiam !.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...