Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q]Pytanie Suply

hancocki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka mam pytanko z Supply to co sie otwiera zlotym kluczem coś musi być że zawsze jak ejst dejmy 14:35 albo 55 zawsze ktos coś wylosuje na perma nawet 4 osoby w 1 miniucie coś z tym to musi być

Specjalista
Opublikowano

Siemka mam pytanko z Supply to co sie otwiera zlotym kluczem coś musi być że zawsze jak ejst dejmy 14:35 albo 55 zawsze ktos coś wylosuje na perma nawet 4 osoby w 1 miniucie coś z tym to musi być

wtf? o co Ci chodzi? napisz tak troszkę bardziej zrozumiale ;)

pomogłem? wejdź tu i kliknij: pajacyk.pl

jak nie to też kliknij

Moderatorze!

Codziennie z głodu ginie jeden troll, nie bądź obojętny i już dziś nakarm trolla warnem :)

Specjalista
Opublikowano

bo dużo ludzi na zawsze wylosowywuje z eventu bronie na prem jak jest 5 po

i to jakiś zwiazek

a to nie ma żadnego związku, zbieg okolicznośći....

jak nie to też kliknij

Moderatorze!

Codziennie z głodu ginie jeden troll, nie bądź obojętny i już dziś nakarm trolla warnem :)

Opublikowano

Też , się z tym wkurzam , ponieważ od początku event'a wygrywam exp passy 100% i exp gp 100% a dzisiaj tylko p90 se na dzień :O wkurzyłem się na maksa .. Gdyż odemnie z klanu wygrali np .sg550camo na perma i m-200Ghille B)

Specjalista
Opublikowano

Też , się z tym wkurzam , ponieważ od początku event'a wygrywam exp passy 100% i exp gp 100% a dzisiaj tylko p90 se na dzień :O wkurzyłem się na maksa .. Gdyż odemnie z klanu wygrali np .sg550camo na perma i m-200Ghille B)

z tym że wiesz, robi się tak że się zbiera klucze a potem się otwiera, ja sam otworze klucze po kilku tygodniach po evencie, np w nowy rok xD

jak nie to też kliknij

Moderatorze!

Opublikowano

z tym że wiesz, robi się tak że się zbiera klucze a potem się otwiera, ja sam otworze klucze po kilku tygodniach po evencie, np w nowy rok xD

Tylko raczej do nowego roku czarne skrzynki ci nie dotrzymają .

Bd musiał cały czas nowe zbierać .

9368_gold.png

Specjalista
Opublikowano

Tylko raczej do nowego roku czarne skrzynki ci nie dotrzymają .

Bd musiał cały czas nowe zbierać .

nie problem ;), jedno quarenime lub eli 140 kills i mam z 5 do przodu, bo one zazwyczaj dropią, a teraz to nawet i kompa nie mam dobrego do CA (kolega mi robi event)

jak nie to też kliknij

Moderatorze!

Opublikowano

to nie ma zwiazku kolejny niepotrzebny topic

sygnatura_old.png

| 2x Kidmod | Exmoderator | ExMPC Media Team | 3x Combat Arms Private | Banned | ExMPC Modder Team | Blue Member |