Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam :) po baardzo długiej nieobecności na forum wróciłem. Wczoraj zainstalowałem silkroada i sciagnelem dwa boty żeby zobaczyc co sie w nich pozmieniało. Odpaliłem srokinga i gra normalnie dzialala. Później sprawdziłem iBota i silkroad normalnie sie uruchomił przez loadera. Dzisiaj chce włączyć silka i nie chce sie wogole włączyc (nawet normalnie). Wogole launcher silkroada mi sie nie pojawia. Odinstalowałem i zainstalowałem pare razy silka (na różne dyski) i nic. Nawet nie chce sie wlaczyc launcher zeby spatchować gre. Wie może ktoś co sie stało i jak to naprawić? Prosze o szybkie odpowiedzi.

niewymiarowa sygnatura

Admin Cienia
Opublikowano

Masz na pewno odpowiednią wersje silka, między czasie wszedł nowy legend a teraz będzie wchodził kolejny.

Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM

Opublikowano

Na 100% mam dobrą wersje bo wczoraj instalowałem silka z tej samej instalki i normalnie grałem co dziś. Dodam jeszcze że używałem jakiegoś programu co zmienia proxy na USA żeby grać w Vindictusa i może to coś pomieszało?? Tylko ze przywróciłem już normalne ustawienia oraz odinstalowem ten program od proxy.

niewymiarowa sygnatura