Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gladiatus - Jak Zarobić ( Poradnik )

Quantesh

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Więc zacznijmy.

Sposób I

Polecany lvl : 1

Wymagany lvl : 1

Otóż pierwszy, oraz bardzo łatwy sposób to handel. Kupujemy od Handlarza jedzenie ( np. Jabłka, Banany, Steki, itp. ) i sprzedajemy na aukcji z zyskiem . To samo można robić z proszkami od alchemika, oraz krzemieniami wzmacniającymi broń. W ten sposób oszczędzamy również doświadczenie, ponieważ nie walczymy.

Sposób II

Polecany lvl: 2

To sposób też łatwy. Wystarczy chodzić na wyprawy, i zgarniać złoto. Od 2 poziomu można chodzić na Areny i walczyć z przeciwnikami .

Sposób III

Polecany lvl : 1

Ten sposób jest bardzo prosty. Wystarczy chodzić do Tawerny, przyjmować zadania i wypełniać je. Za to dostajemy złoto, doświadczenie oraz czasami przedmioty.

Sposób IV

Wymagany lvl : 10

Ten sposób należy do trudniejszych. Idziemy do lochów i walczymy z różnymi silnymi przeciwnikami, a po wygranej mamy szansę na dobre przedmioty, które można sprzedać. TUTAJ są tematy, na jakim lvlu i z jakim wyposażeniem najlepiej iść na przeciwników w lochach.

Sposób V

Proste. Otwieramy Dom Aukcyjny, i oglądamy przedmioty. Gdy widzimy że czas jest bardzo krótki, a przedmiot jest tani, to licytujmy. Jeśli nam się uda - sprzedajemy go drożej na rynku. Wymagane jest trochę złota.

Sposób VI ( by damianek100 )

Pracujemy w stajni i zdobywamy złoto . Za 8 godzin dostajemy 1 doświadczenia : za 7 godzin juz 0 doswiadczenia, więc na 1 lvlu można mieć sporo kasy :)

Jeśli macie jakieś inne sposoby- piszcie. Chętnie wprowadzę je do poradnika .

Opublikowano

Ja mam nie gram już w gladiatusa od pół roku ale myśle ze sie nada :

- OTÓŻ:

Wymagany lv 1:

Jedyny lv 1:

Praca w stajni za 8 godzin dostajemy 1 doświadczenia : za 7 godzin juz 0 doswiadczenia :

tak więc na 1 lvlu można jechac w nieskoczoność i mieć nieskączoność kasy:

TYLKO DLA ZMIIENNYCH ID:

zakladamy kilkanaście 1 lvli : przed zalogowaniem na kazde zmieniamy ID !!!!!!!!!!

z 10 np ; za 7 godzin pracy jest chyba 210 złota... więc 210x10 to 2100 złota im więcej kont tym więcej kasy :

I PAIETAJCIE PRZED ZALOGOWANIEM NA KAŻDE ZMIENIAMY ID !!!

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Ja mam nie gram już w gladiatusa od pół roku ale myśle ze sie nada :

- OTÓŻ:

Wymagany lv 1:

Jedyny lv 1:

Praca w stajni za 8 godzin dostajemy 1 doświadczenia : za 7 godzin juz 0 doswiadczenia :

tak więc na 1 lvlu można jechac w nieskoczoność i mieć nieskączoność kasy:

TYLKO DLA ZMIIENNYCH ID:

zakladamy kilkanaście 1 lvli : przed zalogowaniem na kazde zmieniamy ID !!!!!!!!!!

z 10 np ; za 7 godzin pracy jest chyba 210 złota... więc 210x10 to 2100 złota im więcej kont tym więcej kasy :

I PAIETAJCIE PRZED ZALOGOWANIEM NA KAŻDE ZMIENIAMY ID !!!

Otóż damianek1100

Chyba raczej IP a nie ID

@Topic Dzięki przydało mi się :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...