Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]Metin2 zalogowania

Frejus

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wczoraj dostałem od kolegi grę Metin 2 lecz nie mogę się zalogować na konto. Kolega powiedział, ze w nim jest jakieś obejście i nie umie zrobić aktualizacji a bez niej na nowy up nie wejdę. ;/ Proszę o wszelką pomoc. Za rozwiązanie problemu dam + i 5.

Opublikowano

Kolega dał mi grę i pasy do konta, ale w grze jest jakieś obejście czy coś i gra nie może się zaktualizować przez co się nie da zalogować ;/

Opublikowano

global przed chwilą pobrałem taki patch z tego forum od Andrzeja i zalogowało mi się konto do wyboru postaci ale jak wybiorę i się ładuje gra to się wyłącza ;/

Opublikowano

Pobierz najnowszą wersje Metin2 z :

http://www.metin2.pl/main/download

Wybierz te pierwszą opcje.

Nie polecam grania na czyimś koncie.

p o m a t u r z e c h o d z i l i ś m y n a k r e m ó w k i

Opublikowano

tak to jest polski metin

konto jest w całości moje z mailem i już zmieniłem pasy

o to mi chodzi żeby nie pobierać metina od nowa ;/

Opublikowano

próbowałem ale włancza się zaraz metin to obejście coś robi ;/

Może by mi ktoś spakował pliki z głównego folderu metina? bez ttych uninstalek i plik do odpalania metina na pulpit to był bym wdzięczny. Oczywiscie dam + i dwie 5

Opublikowano

Najlepiej pobierz od nowa. Albo usuń obejście ( jak masz na pulpicie skrót to we właściwościach będzie, który to plik, jak nie wiesz sam) i odpal kurczaki PatchUpdater.exe .

Potem uruchom metina przez zwykły metin2.exe i ztorrentuj. Jak to nic nie da to jest śmietnik i download . Nic innego nie zrobisz. Chyba, że znajdziesz gdzieś normalne pliki pc i pc2 oraz całą zawartość folderu z metinem (poza pack)

I tak polecam ściągnąć od nowa, bo po takich "zabiegach" może ci się crashować w przyszłości B)

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Człowieku grubo sie mylisz. Obejścia nie idzie usunąć trzeba podmienić pliki bo obejście jest wprawione w oryginalne pliki a jak je usune to połowe gry usune.

Opublikowano

no chyba cie pojebalo obejscie to tylko plik odpalający... wiec nie usuniesz calego metina.. wszyscy ci mówia sciagnij od nowa metina lub reinstalke zrób.. bez zadnych obejsc i bedzie ci chodzil..

76561198017353072.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...