Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam Chciałem zagrać Na prywatnych serwerach.. Ale mam pewien problem... Ponieważ Gdy używam "edxSilkroadLoader5" pozaznaczam dobrze opcje na tym Loaderze wyskakuje właśnie taki komunikat" Sro_Client.exe Wystąpił problem z aplikacją sro_client.exe i zostanie ona zamknięta. następnie pod tym mam 2 opcje "Wyślij raport o błędach / Nie wysyłaj" posiadam też 2 Loader o nazwie "Testosterone" gdy na niego klikam 2x występuje błąd "Malicious Modification od Code" ścieżka do gry jest dobrze doprowadzona do Launchera.. Ip jest wpisane poprawnie.. Clienta Reinstalowałem 2x ... Nie mam pojęcia jaka to może być przyczyna

PS: Gdy odpalam samego Clienta przez "Sro_Client.exe" to wszystko działa tyle że 3/4 z serverów nie mają Media.pk2 i trzeba wchodzić przez te loadery... Może jest jakiś sposób żeby wchodzić do gry przez "Sro_Client.exe" Tzn. Podmienić w jakimś pliku w grze w notatniku Ip do danego Servera

HELP!!!

Edit: Wpadłem jeszcze na pomysł aby użyć MediaPatchera i zmienić Ip gdy wszedłem do MediaPatchera dałem na port 15779 i 2x Ip id GM'a i dałem Launch wystąpił błąd ..Ten który jest w załączniku...

To jest ukryta treść, proszę

Opublikowano

No więc Co do poradnika no to ciężko wskazać jakikolwiek tutaj poradnik.. Ponieważ pytałem ludzi siedzących na Hamachi jak to zrobić aby działało.. Ci dawali mi "myślę poprawne instrukcje skoro im działa" A co do servera to jest to server postawiony na EMulatorze czy jak to tam się nazywa..Niema nazwy. Jest na Cliencie 1.150 Gm> Misiek

Sory za wprowadzenie was w błąd w tytule... Chodzi mi o servery stawiane na Emulatorach.. Nie Privy Tj. ZSZc itd...

PS: Teraz zainstalowałem NetFramework 4.0 zobaczymy Czy pomoże...

Edit: -.- Zainstalowanie NetFrameworka Nadal nie pomogło... ;/

Opublikowano

Pisałem w 1 poście, że używam EdxSilkroadLoader 5... i Testeorone Loader.... Teraz już reinstalowałem kolejny raz silka i nic... uzupełnienie bibliotek w systemie tez nic nie dało -.- ... Ku**a....

Heh -.- Faktycznie Otworzyłem silka przez edxSilkroadLoader ten starszy Ale wyskakują mi parametry KOmpa i wszędzie pytajniki -.- ??????? Ale znikł problem z Sro_Client.exe

Edit@@ 2. Teraz wyskoczył c9 -.-

Aha c9 wyskoczył bo niema Gm'a na hamachi

Opublikowano

Też tak sądzę dzięki letepl ;)

tak jak mówię:D trochę pokombinowałem i myślę, że działa teraz muszę poczekać na Gm'a :D

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...