Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gift Boxy ( Prezenty )

Halendor

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Otóż BigPoint by utrudnić bocenie ustawił nowe prezenty do zbierania jako Skrzynki Cargo

( Prezenty dają od 26 do 120 uri , rakiety ECO i uber , lasery x4 i xeomit )

Zaznaczamy po prostu w swoim bocie żeby zbierał skrzynie cargo i cieszymy się z tony białek , rakiet uber i innych dobrych rzeczy ^^

W udobocie klikacie ustawienia i tam zaznaczacie Zbieraj Skrzynki Cargo.

Piszę ten krótki poradnik , ponieważ wiele osób o tym nie wie.

Ps. Informację tę wziąłem z forum UDObota i sprawdziłem ją , działa doskonale , korzystajcie póki prezenty są.

Do końca weekendu jest darmowa naprawa w ramach przeprosin za lagi i takie tam.

Wrota urodzinowe dają 222 tyś. doświadczenia , 222 laserów x4 , 2222 laserów x3 oraz 22 tyś. poważania i kółeczko nad rangą.

Kompletnie nie opłaca się ich robić ponieważ potworki pod koniec są trochę trudne i marnują duuużo ammo.

( Dodałem parę rzeczy dla tych którzy rzadko czytają forum DO )

Dzisiaj o godzinie 0:00 prezenty zostały usunięte z map dark orbita

Zbieram plusy , kliknij

add.png

[Tut] Jak zrobić poprawnie port forwarding ( przekierowywanie portów )

- Potrzebne przy stawianiu serwerów no hamachi

http://www.mpcforum....ort-forwarding/

mca.png

Opublikowano

Dzięki, troszkę późno napisane, a jeszcze przez godzinke polatam.

Czyli "prezenciki" dryfują w kosmosie jeszcze przez ponad godzinę , czyli do godziny 0.00 ?

Opublikowano

(...)

Wrota urodzinowe dają 222 tyś. doświadczenia , 222 laserów x4 , 2222 laserów x3 oraz 22 tyś. poważania i kółeczko nad rangą.

(...)

Kółeczko? A jeśli np. mam 3 kółka, przejdę te wrota to będę miał trójkąt? :D

Aha i to ja powinienem Was przeprosić, bo wiedziałem o tym wcześniej tylko jakoś nie chciało mi się tematu zakładać. ;/

550W OCZ Fatal1ty Modular SLI, AMD Phenom II X4 960T BOX (3.0GHz, Quad Core, 6MB, 95W, AM3), ASRock 870 870 Extreme3, DDR3 4GB 2000MHz PDP Patriot PGS Sector5 Low Voltage (2x2GB, DualDDR, CL9), Radeon HD6770 Sapphire 1024MB GDDR5, DP, HDMI, DVI, PCI-E 850/4800, SilentiumPC Brutus 410 Pure Black

wqdz690429546a.jpg Piszę poprawnie po polsku.

Opublikowano

Maggot zrobimy Ci wjazd na chate, zamordujemy i zakopiemy za to :D.

@Topic

Chyba można zamknąć bo już po prezencikach :(

buu powiem mamie :(

Ej a to prawda z tym kółeczkiem po urodzinowych czy nie? Bo nie wiem czy warto je przejść... a trójkąt by się przydał... Jak odpowiecie to zamknę =D

@Down, dzięki, zamykam.

550W OCZ Fatal1ty Modular SLI, AMD Phenom II X4 960T BOX (3.0GHz, Quad Core, 6MB, 95W, AM3), ASRock 870 870 Extreme3, DDR3 4GB 2000MHz PDP Patriot PGS Sector5 Low Voltage (2x2GB, DualDDR, CL9), Radeon HD6770 Sapphire 1024MB GDDR5, DP, HDMI, DVI, PCI-E 850/4800, SilentiumPC Brutus 410 Pure Black

Opublikowano

buu powiem mamie :(

Ej a to prawda z tym kółeczkiem po urodzinowych czy nie? Bo nie wiem czy warto je przejść... a trójkąt by się przydał... Jak odpowiecie to zamknę =D

Tak to prawda, przejdz bo warto posiedziec z 1.5h ( tyle je robilem z x2)

18706.png
Opublikowano

Tak to prawda, przejdz bo warto posiedziec z 1.5h ( tyle je robilem z x2)

Własnie się dowiedziałem, że to nie prawda. Na forum piszą że kolka sie dostawalo tylko podczas błedów, a już ich nie ma, więc nie ma oznaczenia :(

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...