Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rower

szon122

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam zamiar kupić rower do dirta lub streeta jaki polecacie i podajcie jakieś korzystne oferty z góry dziękuje

cudo.png
Opublikowano

Do autora tematu no właśnie cena jest bardzo ważna bo ci ktoś tu wyjedzie z rowerkiem za 10 tysiaczków :P A rower bardziej street czy dirt?

Tylko Lucyfer

Jestem Hujston

Opublikowano

Lat 12 wzrost około 170 oczywiście ze mam podjarę na takim rowerze nie jeździłem

cudo.png
Opublikowano

Sorry, że tak prosto z mostu, ale zbastuj chłopcze (po twojemu: odpuść sobie).

Pełno się takich kręci na rowerach a nie potrafią nawet wheelie na 20 metrów ujechać.

Poćwicz na zwykłym rowerze, jak opanujesz podstawy poruszania się na takim sprzęcie to będziesz mógł myśleć o czymś konkretnym.

Opublikowano

Chcesz MTB do dirta, czy bmx'a do streeta?

Niektórzy mogę mnie mieć za idotę, ale sam jeżdze na freeridzie i dircie. Oczywiście na moim MTBsku

50a8d03627325.png

| Edytor |

Opublikowano

Po pierwsze będę kupował to za swoje pieniądze i nie będę jeździj tylko i wyłącznie po boisku chciałbym pojechać tez trochę dalej

@up nie chce bmx ja chce mtb do dirta lub streeta

cudo.png
Opublikowano

A wiesz czy takim rowerem wygodnie się jeździ po mieście i poza miastem tak np przejechać gdzieś 20 km?

cudo.png
Opublikowano

http://www.freesport.pl/rowery/damskie/rowery-trek-fuel-ex-8-damskie.html

Prosze , jak znajde droższego Trecka 8 to dam ci xD

P.S. 999Post

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Opublikowano

Ja ci moge dać doskonałą ramę :

Dartmoor Two6 Player

Znam jeszcze jedną, ale w ty momencie nie mogę sobe przypomnieć.

Dodam gdy coś mi się przypomni

50a8d03627325.png

| Edytor |

Legenda
Opublikowano

Jak się nauczysz manuala ew. Wheelie na zwykłym rowerku, to pojedź do Decathlon'u i popytaj się sprzedawców o taki rower oni ci na pewno pomogą.

Opublikowano

Jak masz jeździć z punktu A do B to kup normalnego górala.

Po 20 km będziesz raczej zmęczony, te rowery nie są przystosowane do takich wycieczek.

Opublikowano

Hmm no nie wiem ale na wakacjach byliśmy się przejechać byłem ja i dwóch kolegów ja miałem starego górala i kolega też lecz jeden miał BMX on własnie ma astmę no to wymieniliśmy się i nawet dobrze się jeździło jechaliśmy chyba gdzieś za 10 km więc tym rowerkiem co mam zamiar kupić lepiej by się jechało ?

cudo.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...