Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich. Odrazu mam uprzejmą prośbę do Moderatorów i KidModów o nie usuwanie topicka. Wiem że tutaj nie powinienem pisać, ale jak napisałem w Pogaduszkach nikt nie pomógł.

Sprawa jest taka, że ok. 17 grając w metina złapałem ogromnego laga. Komp sie zwiesił i musiałem go resnąć. Jak to mój komp ładuje się ok 5 minut bo stary już (3 lata bez formata) i jak zawsze pluje mi system błędem recycle czy jakoś tak. Mniejsza z nim, wyskoczył nowy błąd który nazywa się svchost.exe - błąd aplikacji

SS: beztytuuszc.png

Ten błąd doprowadza do nie odpalania się niektórych (większości) programów i gier. Metin działa tylko na Modzie Kamera, na spol nie wbija. Czy ktoś wie jak ten błąd zlikwidować ??? Proszę o nie pisanie postów typu: Zrób formata itp. PS. Nie wiem czemu błąd jest jak w menadżerze jest kilka razy włączony proces svchost.exe .

Jeszcze raz proszę Moderatorów o nie zamykanie tego topicu. Wiem że musicie ale zrozumcie też mnie i tak ledwo tego posta pisze bo procesor ma 100% użycia :(

Prosze o dokładną pomoc. Dzięki z góry!

Nie bywam już na forum, jeżeli masz sprawę wal na FB...

Opublikowano

Poczytaj.

To jest ukryta treść, proszę

Things have changed. Forever.

314x177-many-faces-of-aj-lee.jpg

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...