Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Cheatloader

hackerX

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema, ponieważ napisałem CheatLoadera do WarRock'a, ten program służy do pobierania cheatów z ftp i od razu pojawia się injector, czyli nie musimy szukać cheatów po forach tylko włączamy program, czekamy aż połączy się ze serwerem czas ok: 5sec, i pojawia nam się program w który możemy wybrać cheata z listy, po wybraniu możemy przeczytać opis cheata/bota można też zobaczyć zdjęcie. I po tych operacjach klikamy Uruchom po czym otwiera nam się Injector i możemy włączyć CA.

Teraz moje pytanie, czy chcecie taki program i czy jest osoba na tyle inteligentna, aby dodawać nowe cheaty na ftp, ja wytłumaczę co i jak trzeb a zrobić. Wystarczy wykonać tylko parę operacji.

A jeżeli moderator uzna że coś takiego jest zbędne proszę o usunięcie Topicu ;d

Pozdrawiam hackerX

1365881062-U68160.png

Opublikowano

jestem na TAK

sygnatura_old.png

| 2x Kidmod | Exmoderator | ExMPC Media Team | 3x Combat Arms Private | Banned | ExMPC Modder Team | Blue Member |

Opublikowano

Ja osobiście jestem na nie, gdyż forum jest o cheatach które tutaj zamieszczamy, jeśli by tego nie było, to większość tematów to były by pytania o hacka o którym ludzie nawet nie słyszeli. Ja bym osobiście z tego nie korzystał gdyż gram legit ...

No i do tego jeszcze dochodzi ta osoba która by musiała to wrzucać, pewnie się ktoś zgłosi ale to do czasu. potem przestanie bo się jej znudzi i nikomu nie przekaże "pałeczki" i lipa, projekt upadnie.

Opublikowano

Lenart no dobrze ale to ma służyć wszystkim nie tylko tobie.Jak już pisałem jest to bardzo dobry pomysł żeby wszystkie mody i cheaty zgromadzić na serwerze ftp.Sprawi to mniej głupich pytań o hacki na forum, a przez to bd mniej minusujących dzieci neo, które mnie atakująxD

@Edit

Co do tej "pałeczki"xD to myślę, że trzeba by zrobić jakiś plebiscyt na kogoś kto jest najbardziej odpowiedni.

A i trzeba by dodać do tych haczków undetected i detected

beznazwy2kopiao.png

Opublikowano (edytowane)

że tak powiem, chyba nie lałeś, że będzie mniej pytań ... właśnie że będzie tego więcej, i do tego dział podupadnie, i znowu będzie trzeba go odbudowywać od podstaw ...

Ale róbcie co chcecie, to wasz dział.

@down

No tak, może lepiej zbanować każdego usera który ma mniej niż 1k postów i też nie będzie pytań bo takie osoby są teoretycznie obeznane w temacie ...

ludzie myślcie czasem ....

Edytowane przez Lenart
Opublikowano

Yhh Lenart nie bd bo będzie wszystko ładnie,piękni i ślicznie wytłumaczone przy każdym hacku.

A jak trzeba będzie to się przerobi regulamin i zakaże się zadawania pytań związanych z tym loaderem xD

beznazwy2kopiao.png

Opublikowano

Lenart masz słuszną rację. Lecz po 1styczniu będzie porządny Update. Program będzie bardzo rozbudowany, zaraz wstawię co będzie w nowym updacie.

Phoenix Lite:

- Bez rejestracji, logowania,

- Osoby Online (MySQL),

- Injector (Stealth lub Normal), (czyli wbudowany w program)

- Bez możliwości pobierania hacków,(jedynie ich ładowanie od razu do gry). Czyli tak jak w tej wersji

- Dodatkowe Pliki, Mody, O Programie.

Phoenix Full:

- Dwa języki (Polski, Angielski),

- Rejestracja, Logowanie (MySQL),

- Osoby Online (MySQL),

- Injector (Stealth lub Normal), (czyli wbudowany w program)

- Chat (MySQL) (tylko w programie!),

- Zakładki: Hacki, Dodatkowe Pliki, Mody, O Programie,

- Przycisk Restart (uruchamia ponownie program),(albo automatyczne odświeżanie) chyba to drugie.

- Styl programu (kolorystyka --/--),

Oraz strona WWW na której będą statusy, Undetected lub Detected itp.

wwwx.png

1365881062-U68160.png

Opublikowano

Właśnie sobie przypomniałem, że przecież już do CA jest takie coś - GordonLoaderList!

1364561328-U384748.png

sygna by b4rt4z

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

Hmm żeby nie było strona WWW zrobiona przeze mnie, wszystkie skrypty itp. pisałem sam.

Layout znalazłem gdzieś w sieci i przerobiłem nieco ;]

hackerX jak już coś dajesz (i uważasz za swoje) to daj chociaż credits'a... ;P

Co do strony:

Miała to być strona MSXSecurity, ale goście upadli więc zostawiłem ją dla siebie.

Co do programu:

Po 1. Trzeba go zabezpieczyć jeżeli masz zamiar umieszczać w nim dane bazy MySQL (Obfuscator oraz/lub Packer)

Po 2. Szacun jak to zrobisz sam ;)

Po 3. Program ten ma zezwalać na ładowanie hack'ów do każdej gry (tzn. do jakich aktualnie posiadacie hack'i).

To ma być taki MultiLoader ;]

Phoenix'a na początku miałem pisać ja, który jest nieco zmienioną wersją MiST'a (tak to ten z MSXSecurity).

Projekt powierzyłem hackerX, który zmienił nazwę (dałem na to pozwolenie) i interfejs.

Generalnie jeżeli projekt ma wypalić to trzeba będzie znaleźć kilka osób, które orientują się w hack'ach i będą udostępniać info o statusach i nowych wersjach.

No i przydałby się serwer FTP.

To tyle ode mnie i powodzenia ;p

86226145013474567463.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...