Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Opłaca Się Kupić Tą Postać ?

Armbar

Warto  

36 użytkowników zagłosowało

1. 1. Dobra cena ?

• tak
      22
    • nie
      14

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Moim zdaniem za 100zł się opłaca , bo same yangi gdzieś z 80 zł

Bier postać kupi jest

@EDIT

Tylko szkoda że nie ma militara :P

f1cdec43673528831c9fb4e288959b75.gif
Opublikowano

Po pierwsze napisz do niego na e-mail/gg żeby Ci pierw pokazał że ma tą postać.A później ewentualnie zakup(jeśli uważasz,ze za tą postać jesteś w stanie tyle dać).Osobiście bym uważał na użytkownika,ma mało komentarzy,w tym 1negatyw i Junior.Oferta gdyby była "świetna' pewnie już by ktoś ją kupił.

@edit wygląda na to że mieszka w tym samym mieście co Ty,w razie kłopotów masz na niego namiary.

2.Nie dał nawet danych kontaktowych.

Opublikowano

Jedynie tą postać się opłaca kupić dlatego że posiada 400kk bo postać 100zl napewno nie warta jeszcze te skille ^^

Opublikowano

jestem w stanie tyle zapłacić ale chodzi o to żebym nie przepłacił

...i tylko Łódzki Widzew !!!

Zbieram (+) :D

Opublikowano

Jeżeli ot. chodzi czy przepłacisz,to sumując 400kk yang 100kkx15PLN =60zł za postać czystą płacisz 40zł.

2.Nie ma militara

3.Skille też 'odwalone'

Rób jak chcesz,moim zdaniem to jest normalna oferta,aczkolwiek gdybym mieszkał w tym samym mieście co on,nie miał bym za dużych zmartwień o towar.

Podsumowując nie warto,lepiej poszukać lepszych ofert.

Erm. zależy też na jakim serwie to ma być,bo jak właśnie na tym,to bym kupił.

Jednakże zwróć uwagę że yangi łatwo kupić,trudniej sprzedać na jednym z wielu serwerów.

Opublikowano

zastanawiam się czy nie dało by na tym jakoś zarobić, że np kupie to, sprzedam eq potem postać sprzedam za yangi w grze i sama kasę bym wystawił na allegro

Opublikowano

zastanawiam się czy nie dało by na tym jakoś zarobić, że np kupie to, sprzedam eq potem postać sprzedam za yangi w grze i sama kasę bym wystawił na allegro

Wątpliwie,yangów się łatwo nie pozbędziesz,+żeby zostać "zauważonym" na allegro,trzeba wystawić niezła prowizję(czasem nawet 10zł wzwyż)Na taką małą ilość+jeden serwer jest to nie opłacalne.

Opublikowano

Już coś opychał na allegro i dostal pozytywa wiec mozna zaryzykować w razie czego i tak bedzie musiał podać dane do przelewu wiec bedziesz mógł "wyciagnąć" konsekwencje ;)

Ps. tak na marginesie mam do sprzedania postac na endurionie dagg 86 lvl skile G-P :rolleyes:

Opublikowano

Nie pytam jest ryzyko czy go nie ma ale pytam o to czy opyla się kupować.

To że junior to chyba świadczy o jego odpowiedzialności - tak uważam.

Powtórzę pytanie:

OPŁACA SIĘ KUPIĆ CZY NIE ?

Opublikowano

Tak sie czepiacie skilli.. To jest body 64lvl, jak na tyle hajsu i takie eq, a do tego cene KU bodego dla mnie sa git. Ja bym bral tylko upewnij sie, ze to nie walek ;)

Opublikowano

Oplaca ci sie poniewaz jak juz bylo powiedziane yangi warte 80zl +/-

I jest jeszcze eq na sprzedarz co daje dodatkowe yangi

Opublikowano

Opłaca się, opłaca... Skille dobrze wyczytane z KU ale mogło by być lepiej. :)

Sporo yang, tylko eq troszkę ubogie. Ale za tyle yang bez problemu kupisz full eq i jeszcze zostanie coś.

Jestem na tak.

1292102632u115053.png

Opublikowano

Opłaca się, opłaca... Skille dobrze wyczytane z KU ale mogło by być lepiej. :)

Sporo yang, tylko eq troszkę ubogie. Ale za tyle yang bez problemu kupisz full eq i jeszcze zostanie coś.

Jestem na tak.

EQ ubogie? srebrna +9 masz 120kk ebo tak samo naszyjnik kolo 10kk a za 390kk spokojnie sobie kupi jakas boga ladna zelka+9 i jakas bron

Opublikowano

jak na razie mała przewaga w ankiecie proszę głosować i pisać swoje opinie

Opublikowano
Opłaca się, opłaca... Skille dobrze wyczytane z KU ale mogło by być lepiej.

Jestem na tak.

Chyba na privie. Kupi riba / fmsa do expa to juz 120kk. Nie wiem jak boga +9 chodzi ale zapewne okolo 200 wiec na zelka nawet nie starczy.

Jeszcze jakby bylo wiadomo jaki swiat to latwiej ocenic co za to kupisz ;]

Opublikowano

to woj body prawie najnudniejsza w grze

lepiej poszukaj innej postaci ktora bedziesz mogl sie cieszyc a wojem to tylko mozolnie expic

a najlepiej zrob swoja postac zaoszczedzisz kase i bedziesz bardziej zadowalony

860331433165800174608.png

Opublikowano

ja sprzedalem na allegro ninja danger 65lev z eq {eq na pawde bardzo dobre} i 220kk yang za 135 zł koles zadowolony ja mam kase a a konto zrobilem w tydziem cale 7 nocek na bocie xD

6f1dcb68ed09a089.jpg
Opublikowano

każdy kto wniósł coś to tematu otrzymał +

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...