Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne] Nowy Global JapońSki !

Gizdu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie znam sie na tym, ale probowal któs podmienić pliki czy coś z innym metinem? Chodzi mi o to, czy ta szata dla szamana na ich stronie to jakaś nowośc, czy poprostu chwyt marketingowy. ;d

• Odpowiedzi 142
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@2UP

Serwer startuje jutro o 9 00. Japończycy mają 8 godzin na przód od nas. Jak u nas jest teraz 21 to u nich jest 5 rano

Opublikowano

powiedzcie mi - ściągnąłem tego metka już nawet nie wiem jak ^^ gdzieś z ich strony - czy on jest identyczny jak nasz pod względem całej grafiki, czy zupełnie inny ? muzyka np.

M2 Ver.1.0.4.1 to ten ?

ściągnąłem tego.

Opublikowano

Ludzie nawet na stronie z zegarem piszę, że jest 5 00 AM a serwer wystartuje o 17 00 czyli inaczej 5 00 PM. Czyli o 9 rano.

Opublikowano

@UP mylisz się niestety... mam na dysku klienta i konto... Błąd wyskakuje... JUTRO RANO O 9;00 SERWER POWINIEN BYĆ ON!

Opublikowano

Pobrałem klienta i po włączeniu instalatora wyskakuje mi błąd :

Failed to uninstall previous Metin2 installation

NIe mogę zainstalować tego metka ... ktoś wie co zrobić ?

Edit: Już wyjaśnione ;]

Energy 93 lvl - LomaxMt2

Opublikowano

za 3 dni jusz bedzie sie roilo od czitow jescze 6 min i klient zobaczymy czy dziala

Nie zależy mi na żadnych + lub - czy tam 5 wiec dawaj co chcesz nie interesuje mnie to

Opublikowano

Swoj e-mail, następnie pojawi ci się tabelka, w której pisze o tym, że wysłano ci na podany e-mail wiadomość z linkiem do dalszej rejestracji. (Na tlen nie dziala, na onet chyba tez nie. Na g-mailu doszło w 3 sekundy =3)

Opublikowano

nie już nieda rady ^^ zaraz bedzie tutorial reje metin2.jp - tylko do jakiego działu wrzucić ?

vote for torchan !

fuck the chinese hacking group!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...