Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Diwang2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ściągnąłem wszystkie potrzebne pliki ze strony www.diwang2.com do gry i wszystko wypakowałem i gdy chciałem uruchomić grę to wyskakiwał mi błąd (podam go później), teraz chciałbym żeby ktoś mi powiedział gdzie wypakować pliki z tych 3 zapakowanych plików który po kolei gdzie i jak itd. Za wszelaką pomoc z góry dziękuje + też nie zabraknie dla tych, którym uda się rozwiązać mój problem.

Opublikowano

Ściągnąłem wszystkie potrzebne pliki ze strony www.diwang2.com do gry i wszystko wypakowałem i gdy chciałem uruchomić grę to wyskakiwał mi błąd (podam go później), teraz chciałbym żeby ktoś mi powiedział gdzie wypakować pliki z tych 3 zapakowanych plików który po kolei gdzie i jak itd. Za wszelaką pomoc z góry dziękuje + też nie zabraknie dla tych, którym uda się rozwiązać mój problem.

nie wiem tez nie moge

Opublikowano

[quote name=:):):):):):):)' timestamp='1292093197' post='1743856]

czemu mi dales ostrzerzenie?

to nie ja ci dałem ostrzerzenie

Jeśli jest ktoś komu działa diwang2 to proszę żeby wstawił ten plik na multiupload albo hotfile

Opublikowano

Hmmm ja znam rozwiązanie waszego problemu :>>> Wiec tak mialem to samo kiedy grałem w diwanga :>> Ale to już starreeee dzieje wiec tak kiedy pobierzecie klienta no i go rozpakujecie musicie pobraz patcha którego wpakujecie do klienta i albo go tam rozpakujecie albo spaczujecie server ale ja już niepamietam ;p

Jeżeli coś pomogłem to proszę o +:>

77b11053fa494e9eb77f418a38e6951a.0.gif

Moj Skype: sebol3232. Dzwonic! Napewno pomogę.

Jeśli pomogłem to prosze o plusik :>> Klawiatura nie zje palców :D

sygnaturaiz.jpg

Sygna By Mee