Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Take A Prepaid

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Wpadlem na fajny pomysl(jakies 2miechy temu?>??) lecz zapomnialem o nim:P

chodzi o to iz mam w planie zrobic strone na ktorej zbiera sie punkt i te punkty mozna wymienic np.na Pre-Paid do WoW'a na 60dni itd..

kredyty G1 i takie boosty do gier:)

Lecz moze macie jakies pomysly na jakiej zasadzie punkty by sie zbieralo?

Pozdrawiam,

TREJ

mpc.png
Opublikowano

Na jakiej zasadzie zdobywałbyś te prepaidy itd.?

asfgasg.png

"Jesteśmy zwiastunem maszerującego ruchu oporu. Mamy dość dezinformacji, mamy dość korupcji. Mamy dość wojen prowadzonych z bezpiecznej odległości i tajemnic. Wolność to zaciskająca się pętla dla tego status quo."

4chan

Opublikowano

Pre paidy to ja kupie ja wszystko kupie lecz nie mam pomyslu jak zdobywalo by sie punkty,i oby to tez bylo korzystne dla mnie.

Śmieszny jesteś.

asfgasg.png

"Jesteśmy zwiastunem maszerującego ruchu oporu. Mamy dość dezinformacji, mamy dość korupcji. Mamy dość wojen prowadzonych z bezpiecznej odległości i tajemnic. Wolność to zaciskająca się pętla dla tego status quo."

4chan

Opublikowano

Jaki masz budżet, znajomości, wiedzę i umiejętności?

asfgasg.png

4chan

Opublikowano

Budzet podaje mniewiecej moze on sie zwiekszyc lecz nie moze sie pomniejszyc.

Pre-paidy:okolo 6500€

Na strone:okolo 600€

Umiejetnosci:znam PHP lecz to nie ja bede tworzyl strone zlece to komus kto sie dobrze zna.

mpc.png
Opublikowano

Jeśli naprawde masz taką kase to chyba szkoda się w to bawić i lepiej zanwestować w coś innego. Jeśli jednak chciał byś dalej w to brnąć to ja osobiście kupił bym skrypt cash crusadera (gotowiec,poco płacić za robienie strony od zera?) i zapłacił bym za ewentualna przeróbke.W sumie,w dzisiejszych czasach to mogło by wypalić patrząc na dzieci klikające na buxach.Jakiś czas temu miałem fajny plan ale nie miałem funduszy,jeśli jesteś zainteresowany to pisz na pw - chętnie się podziele.W sumie mam 2 ciekawe pomysły.

pozdr

\m/ \m/

GG: 9261310