Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] DziałAjąCe Wh Po Aktualizacji.

zonk6543

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

W tej chwili jakie są nie wykrywalne wallhack'i, radary do BC2.

Grałem z Artificalaiming Radar v2.7 ale jest już detected.

Chodzi mi tylko o wallhacki, które na pewno nie są wykrywalne na daną chwile.

Czy ma może ktoś jakiegoś hacka i czy są jakieś darmowe, bo nie chcę wydawać pieniędzy na to.

Opublikowano

W tej chwili jakie są nie wykrywalne wallhack'i, radary do BC2.

Grałem z Artificalaiming Radar v2.7 ale jest już detected.

Chodzi mi tylko o wallhacki, które na pewno nie są wykrywalne na daną chwile.

Czy ma może ktoś jakiegoś hacka i czy są jakieś darmowe, bo nie chcę wydawać pieniędzy na to.

o AA 2.7 zapomnij i reszcie też , ja zakupiłem Helios Level 1 na 6m-cy i na miech wychodzi 13 zeta więc daje rade a zapytałem heliosa na privat co z Vietnamem to odpisał że to tylko dodatek i bedzie za free xD coś tam pisał że silnik gry ten sam więc w dniu premiere czit od razu bedzie funkcjonował.

czekam na 18 i JAZDA xD

10n5bpu.png

1.gif

Opublikowano

A na tą chwilę są jakieś darmowe czity albo .dll ?

Mam winject ale nie wiem jak i gdzie szukać plików, które zadziałają tym programem. Miałem jednego ale po właczenie BC2 i wejściu na serwer gra sie wyłączała.

Czy da się gdzieś pobrać darmowego Heliosa LEVEL 1 ?

Opublikowano

o AA 2.7 zapomnij i reszcie też , ja zakupiłem Helios Level 1 na 6m-cy i na miech wychodzi 13 zeta więc daje rade a zapytałem heliosa na privat co z Vietnamem to odpisał że to tylko dodatek i bedzie za free xD coś tam pisał że silnik gry ten sam więc w dniu premiere czit od razu bedzie funkcjonował.

czekam na 18 i JAZDA xD

Czyli jak dobrze rozumiem to do Vietnam będzie darmowy wallhack?

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Czyli jak dobrze rozumiem to do Vietnam będzie darmowy wallhack?

ładnieś przydymił xD Vietnam i darmowy czit hahaahha źle gościu zrozumiałeś ;)

jak masz heliosa lvl 1 to dostaniesz automatem do vietnamca ;)

10n5bpu.png

1.gif

Opublikowano

Zapomnijcie chłopy że wyjdzie darmowy cheat do bfbc2 jak i vietnam, zapomnijcie... Jaki głupek będzie robił coś za darmo tym bardziej że do tej gry trzeba naprawdę się napracować. Ja i Pan JOUTUBE zakupiliśmy sobie heliosa i naprawdę nie żałujemy. Chcecie darmowych cheat-ów? Paszoł na P4Free ;)

Opublikowano

Zapomnijcie chłopy że wyjdzie darmowy cheat do bfbc2 jak i vietnam, zapomnijcie... Jaki głupek będzie robił coś za darmo tym bardziej że do tej gry trzeba naprawdę się napracować. Ja i Pan JOUTUBE zakupiliśmy sobie heliosa i naprawdę nie żałujemy. Chcecie darmowych cheat-ów? Paszoł na P4Free ;)

ja już za tego cZita dostałem bana u naszego sąsiada za KD 63/4 :D niektórzy pisali tylko nice cheats o.O

co do darmochy może i coś wyjdzie wszystko zależy od heliosa sam pisał że raz na 6 m-cy coś tam wypuści za free a AA2.7 radar wlasnie bedzie mial pol roku

10n5bpu.png

1.gif

Opublikowano

ja już za tego cZita dostałem bana u naszego sąsiada za KD 63/4 :D niektórzy pisali tylko nice cheats o.O

co do darmochy może i coś wyjdzie wszystko zależy od heliosa sam pisał że raz na 6 m-cy coś tam wypuści za free a AA2.7 radar wlasnie bedzie mial pol roku

Pamiętaj JOUTUBE że samo posiadanie czita to nie sukces, trzeba jeszcze dobrze z niego korzystać ;) Przypała z tymi statami ładnego żeś przyrąbał ;D Ja mam takie tylko wtedy gdy latam na działku w heli :P

Opublikowano

Co dokładnie znajduje się w tym czicie ?

Moglibyście zapodać jakieś ss z gry jak to wygląda. Radar hack był ładny, widać było tylko wrogów, tak jak by byli wszyscy spotowani.

Jak dokonać zakupu Helios LEVEL 1.

Jak możecie to zróbcie jakiś ładny poradnik aż momentu rejestracji skończywszy na zakupieniu czita. Polecą plusy lub minusy jak wolicie. ;d

Opublikowano

Co dokładnie znajduje się w tym czicie ?

Moglibyście zapodać jakieś ss z gry jak to wygląda. Radar hack był ładny, widać było tylko wrogów, tak jak by byli wszyscy spotowani.

Jak dokonać zakupu Helios LEVEL 1.

Jak możecie to zróbcie jakiś ładny poradnik aż momentu rejestracji skończywszy na zakupieniu czita. Polecą plusy lub minusy jak wolicie. ;d

ale ty jesteś leń wszystko masz jak na tacy o.O nawet ktoś tu dawał niedawno tutka

To jest ukryta treść, proszę

rejestracja i zakup na dole po PL

To jest ukryta treść, proszę

10n5bpu.png

1.gif

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...