Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ciagle Crashe

amal_tea

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Na crashe nie ma sposobu !!! Dzisiaj nie masz a jutro masz !! Tyle razy byl temat poruszany i nikt nie rozwialal tego problemu !

Opublikowano

Dzelero ale wyluzuj troche po co ta napinka co ?... rozumiemy. jeżeli faktycznie to wina Crashy to pozostaje nam czekać i próbować ;) jeżeli jutro bedzie to samo ( mam nadzieje ze nie ) to trzeba bedzie cos wymyśleć... ciekawe czy wszyscy maja taki problem czy tylko my... bo Server Crowded jest ciąglę i nie idzie sie wbic tzn ze dużo osob jest zalogowany a co za tym idzie? mozliwe ze inni nie maja takiego problemu , albo ja już sam nie wiem hehe :)

Opublikowano

@up

Będzie ta napinka z jego strony, bo temat wałkowany xxx razy, a wy nadal swoje.

Codziennie ktoś ma crash'e, dzisiaj Ty, jutro Twoja mama która gra na ZSZC.

Na crash'e nie ma rady.

Po prostu proxy na ułamek sekundy traci połączenie z serwerem, przez to wyłącza się gra, a samo SrProxy się nie rozłącza.

10465336176777382411.png
Opublikowano

@up

ja rozumiem że crashe są i będą, ale 63 crashe to już przesada (tak, ja dzisiaj tyle miałem) i ani razu się nie zalogowałem :angry: <_<

Opublikowano

@Mroz3k Jakby srproxy na chwilę straciło połączenie, to by był baaaaaaaaaardzo długi lag i DC.

Niestety nie wiem jak w prosty sposób wytłumaczyć Crashe. Kod bota nie jest doskonały.

Jeden z niewielu użytkowników, którzy pamiętają początki tego forum.

85.jpg

Opublikowano

Tak, tylko ta inspekcja musi sie skończyć....tutaj potrafi nawet 7 godzin trwać inspekcja.. :angry:

Jabol nazwa konta wyszła z przypadku ^^,

Opublikowano

No kto jak kto ale ja jak już to na yt wchodzę :) na reszte na szczęście nie... :):)...

Na moje jest to wina tego, że mnóstwo ludzi korzysta z db-bota, a jak widzę to proxy przekierowuje nasłuch na inny port... Może być tak, że łącze na tym porcie się przeciąża i po prostu wyćpuje.... Ja wbiłem i po tp crash.... Ja pamiętam jak swSRO pojawiło się i wtedy były takie lagi.......że ani nie mówie i wszyscy się śmiali że cały 1000 slotowy serwer(wtedy coś około tylu było) stoi na lapku za 100 jenów(100 jenów=2,51zł). Teraz stoi na lepszej maszynie, ale chcąc nie chcąc kiedyś się przeciąży.... Myślicie że co??? Że się wbija na serwa za 1 razem bo pobanowali bociarzy???? Nie....!!!! Oni po prostu wyciągnęli ze sprzętu max slotów, i teraz jak każdy ma bota i ciągle na spocie siedzi to się zaczyna walić.... TO nie global. Wszystkie boty mają ten sam port nasłuchu... Czyli że każdy bot zbiera pakiety z jednego portu, a do drugiego wysyła... A Cain chyba nie ma racji, bo 1/2 albo nawet całość dostaje crasha przy ładowaniu postaci, lub gdy ładują się dokłądne zarysy... Wtedy nie można dostać laga bo sami jesteśmy na jednym wielkim lagu i potem crash i od nowa....

max 800 x200

Opublikowano

czyli jednym słowem jest to wina ich sprzętu (za słaby) i Weekendu (dużo ludzi ma wolne) . (Server jest przeciążony , każdy próbuję wbić) i wywala do pulpitu przez to bo robią się takie błędy (crashe) tak ? . I wszystko jasne . Pozostaje tylko czekać aż się samo "Naprawi". Nic chyba z tym w takim razie nie zrobimy (chyba że wstaniemy o 5 rano tak jak ktoś tu pisał wcześniej , i wbijemy do gry jak server za 1szym razem)

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Sam Kiedyś miałem taki problem pomogł reinstal gry. I Zainstalowanie ponownie Na innej patrycji I Usnunięcie Folderu Dump I Zrobienie Jeszcze Jednego Folderu O Tej Samej Nazwie

Opublikowano

@up Gadasz głupoty. :) W życiu nie zaradzisz nic na Crashe. :) Chyba, że załata się wszystkie błędy w kodzie. :)

Zamykam, bo to stary temat. :)

Jeden z niewielu użytkowników, którzy pamiętają początki tego forum.

85.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...